AEG L7FE794CBS ProSteam wasmachine

Het gebruik van een wasmachine is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het aanschaffen van een dergelijk huishoudelijk apparaat is dan allang geen overbodige luxe meer. Maar wanneer je zoekt naar een nieuwe wasmachine wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van goede kwaliteit. Een van je mogelijkheden is de AEG L7FE794CBS ProSteam. Hier lees je alles over deze AEG wasmachine en is het mogelijk om een goede vergelijking te maken met andere modellen.

AEG L7FE794CBS ProSteam

AEG L7FE794CBS ProSteamDe AEG L7FE794CBS ProSteam is een wasmachine van het merk AEG met energieklasse A. Je kiest dan ook voor een energiezuinig model waarmee je op jaarbasis veel geld kunt besparen op je energierekening. Deze wasmachine beschikt over de belangrijkste basisfuncties en is daarnaast ook voorzien van enkele extra functies. Met dit model van de fabrikant kies je voor een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit.

In de doos

  • AEG L7FE794CBS ProSteam
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de AEG wasmachine

Voordat je een wasmachine in gebruik kunt nemen is het belangrijk om deze op de juiste manier te installeren. Dit doe je door de wasmachine op een ruime plek en stevige ondergrond te plaatsen. PLaats de wasmachine in de buurt van watertoevoer en een geaard stopcontact. Op deze manier kun je het apparaat goed aansluiten. In de meegeleverde handleiding staat aangegeven hoe je de wasmachine moet installeren.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 75 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 11

Bediening en onderhoud

De AEG L7FE794CBS ProSteam heeft een eenvoudige bediening middels het bedieningspaneel aan de voorzijde. Hiermee stel je het gewenste programma in en maak je gebruik van de extra functies. Zo kun je onder andere gemakkelijk instellen dat je programma later van start gaat met de startuitstel-functie. Verder zie je op het scherm de resttijd van een programma.

Het is belangrijk om jouw wasmachine van AEG goed te onderhouden. Dit doe je onder andere door middel van een regelmatige reiniging van de trommel en het filter. Deze belangrijke onderdelen moeten goed werken: zo voorkom je dat je was niet goed schoon wordt of dat water niet goed kan weglopen. De wasmachine heeft een topklasse bouwkwaliteit, maar om de levensduur nog meer te verlengen is goed onderhoud belangrijk.

Voor- en nadelen

De AEG L7FE794CBS ProSteam heeft als voordeel dat je gebruik kunt maken van de handige ProSteam functie. Dit betekent dat je jouw kleding snel kunt opfrissen en dat je minder strijkwerk hebt. Verder is de wasmachine voorzien van een beladingssensor, welke het programma aanpast op de hoeveelheid was. Zo verbruik je nooit onnodig teveel water en energie.

We kijken hier naar een luxe wasmachine: een nadeel is dat dit model niet beschikt over de speciale ÖKOMIX technologie voor het gelijkmatig verspreiden van wasmiddel. Hierdoor is de wasmachine minder uitgebreid dan andere modellen van de fabrikant.

Conclusie AEG L7FE794CBS ProSteam

Met een wasmachine als de AEG L7FE794CBS ProSteam maak je een uitstekende keuze. Deze wasmachine heeft een topklasse bouwkwaliteit, is voorzien van handige gemakken en biedt daarnaast ook veel extra’s. Wanneer je een ruime en energiezuinige wasmachine wilt die lang meegaat is de keuze voor dit model aan te raden. Liever een ander model? Check dan de AEG L6FB586CBS.