AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose wasmachine

Is jouw huidige wasmachine aan vervanging toe? Het is dan belangrijk om een goed overwogen keuze te maken voor een nieuw model. Een luxe en energiezuinige optie is de AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose en op deze pagina lees je de complete beschrijving van dit model. Zo kun je een goede vergelijking maken tussen meerdere modellen en maak je uiteindelijk de juiste keuze. Ontdek hier alles wat je moet weten over dit huishoudelijke apparaat!

AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose

AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDoseDe AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose is een luxe wasmachine van het merk AEG. De wasmachine heeft een topklasse bouwkwaliteit, is voorzien van de nodige waterbeveiliging en is daarnaast energieklasse A. Hierdoor ben je in staat om gedurende de levensduur van deze wasmachine tientallen euro’s te besparen. Deze energiezuinige wasmachine is voorzien van handige extra’s waarmee je nog meer gemak ervaart. De ProSteam functie is hier een voorbeeld van.

In de doos

  • AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de AEG wasmachine

Voordat je de wasmachine kunt gebruiken, is het belangrijk om de installatie correct uit te voeren. Hoe je dit moet aanpakken staat beschreven in de meegeleverde handleiding. Ook kun je online video’s kijken over de installatie of is het mogelijk om een installateur in te schakelen. Koop jouw wasmachine bij een bedrijf die ook installatie-service aanbiedt, zodat je profiteert van gemak én correcte installatie.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 76 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 10

Bediening en onderhoud

Een wasmachine als de AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose doet er alles aan om het voor jou, de gebruiker, zo makkelijk mogelijk te maken. Via het bedieningspaneel aan de voorzijde kies je binnen een handomdraai het gewenste programma en kun je een extra functie selecteren. Op het scherm aan de zijkant staat altijd aangegeven hoe lang een programma nog duurt, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Wil je dat een programma later start? Kies dan voor de startuitstel-functie.

Het onderhoud van de wasmachine is belangrijk, omdat je hiermee de levensduur positief kunt beïnvloeden. Het is goed om te weten dat deze AEG wasmachine een topklasse bouwkwaliteit heeft en daardoor goed tegen een stootje kan. Toch is het belangrijk om af en toe de trommel en het filter te reinigen.

Voor- en nadelen

Het toestel is voorzien van AutoDose voor het automatisch doseren van je wasmiddel en wasverzachter. Zo blijft je wasgoed langer mooi. Ook een voordeel: de aanwezigheid van ProSteam. Deze functie gebruikt stoom voor het opfrissen van je kleding en bespaart jou heel wat strijkwerk.

Deze wasmachine doseert jouw wasmiddel en wasverzachter wel automatisch, maar beschikt niet over de ÖKOMIX technologie voor het gelijkmatig verdelen van de wasmiddel. Dit is een extra luxe waar je geen gebruik van kunt maken.

Conclusie AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose

Met de AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose kies je voor een luxe wasmachine die van alle gemakken is voorzien. Je maakt gebruik van veel handige extra’s en daarnaast ben je ook altijd verzekerd van schone was. En dankzij de topkwaliteit bouwklasse kun je rekenen op een lange levensduur. Deze wasmachine is dan ook zeker een aanrader! Daarnaast is de AEG L7FE794CBS ProSteam ook een goede optie.