AEG L8FENS104 wasmachine

Een goede wasmachine is vandaag de dag onmisbaar. Je bent snel verzekerd van schone kleding en daarnaast ben je hier zelf nauwelijks tijd aan kwijt. Maar hoe zorg je voor een aankoop waar je lang van kunt profiteren? Het is dan belangrijk om voor topkwaliteit te kiezen. In jouw zoektocht naar een goede wasmachine heb je onder andere de mogelijkheid om voor de AEG L8FENS104 te kiezen. Op deze pagina lees je alle informatie over deze wasmachine en bepaal je sneller of dit voor jou de juiste keuze is.

AEG L8FENS104

AEG L8FENS104De AEG L8FENS104 is een wasmachine van het bekende merk AEG. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en de zeer functionele wasmachines. En ook wanneer je voor dit type kiest krijg je hiermee te maken. De wasmachine behoort tot de hogere prijsklasse en het is interessant om te zien wat je hiervoor terugkrijgt. Deze AEG wasmachine is energieklasse A, biedt ruimte voor 10 kg aan wasgoed en is daarnaast relatief stil. Je maakt daarnaast ook gebruik van tal van andere handige extra’s.

In de doos

  • AEG L8FENS104
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de AEG wasmachine

De installatie van de wasmachine kost je niet veel tijd. Het is in ieder geval belangrijk om de wasmachine goed aan te sluiten op de watertoevoer en een geaard stopcontact. Op deze manier kun je de installatie goed uitvoeren en jouw wasmachine in gebruik nemen. De wasmachine wordt altijd geleverd met een handleiding, maar je kunt ook online video’s opzoeken waarin wordt uitgelegd hoe je een wasmachine installeert.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau: 75 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 11 

Bediening en onderhoud

Deze wasmachine van AEG kent een eenvoudige bediening die je snel onder de knie hebt. Aan de voorzijde zit een bedieningspaneel waarmee je gemakkelijk en snel het gewenste programma kiest voor jouw wasgoed. Daarna kun je andere zaken instellen, zoals het aantal graden en eventueel de startuitstel-functie. Daarna voeg je het wasmiddel toe. Deze wordt gelijkmatig verspreid waardoor je een nog schonere was krijgt.

Met deze wasmachine kiest je voor een model met een topklasse bouwkwaliteit. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je optimaal profiteert van een lange levensduur. om de levensduur nog meer te verlengen is onderhoud belangrijk. Zorg voor regelmatige controle van de trommel en het filter om te voorkomen dat er verstoppingen ontstaan.

Voor- en nadelen

De AEG L8FENS104 heeft meerdere voordelen. De eerste is de aanwezigheid van de Ökomix technologie: hierdoor verspreidt wasmiddel zich beter en profiteer je van een nog schonere was. Daarnaast is deze wasmachine voorzien van een stoomfunctie voor het snel opfrissen van je kleding en het verminderen van je strijkwerk. Verder kun je dankzij de ruime inhoud in één keer veel wassen.

Dit model is helaas niet voorzien van een SoftWater functie waarmee het water onthard wordt en je kleur van de was beter wordt behouden. Daarnaast is het huishoudelijke apparaat relatief prijzig in aanschaf: je krijgt hier echter veel kwaliteit voor terug.

Conclusie

Met de AEG L8FENS104 kies je voor een uitstekende wasmachine die van alle gemakken is voorzien. Vooral als je een groot huishouden hebt of veel was in een keer wilt wassen is het een aanrader om dit energiezuinige model aan te schaffen. Een van de best verkochte machines van dit moment is echter ook een vergelijking waard: de AEG L8FEOKOMIX.