AEG L8FEOKOMIX wasmachine

Wil je graag een nieuwe wasmachine maar weet je niet hoe je de beste keuze maakt? Het is belangrijk om naar de specificaties van een wasmachine te kijken, maar ook naar de voor- en nadelen van iedere model. Zo kun je een goed overwogen keuze maken. Hier vind je meer informatie over verschillende wasmachines. Op deze pagina lees je alles over de AEG L8FEOKOMIX: zo ontdek je of deze wasmachine voor jouw huishouden de juiste keuze is. Dankzij deze informatie ben je een stuk beter in staat een goede keuze te maken.

AEG L8FEOKOMIX

AEG L8FEOKOMIXDe AEG L8FEOKOMIX is een wasmachine van het bekende merk AEG. Deze wasmachine is niet alleen energiezuinig, maar biedt daarnaast ook tal van handige programma’s. Zo kun je onder andere gebruik maken van een snelwasprogramma om jouw was snel te wassen. Daarnaast is het goed mogelijk om jouw was met lagere temperaturen te wassen, zodat je niet onnodig veel energie verbruikt. Het toestel is geschikt voor huishoudens tot 5 personen.

In de doos

  • AEG L8FEOKOMIX
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de AEG wasmachine

Hoe kun je de een nieuwe wasmachine in gebruik nemen? Het is belangrijk om de wasmachine eerst te installeren. Dit doe je door de wasmachine aan te sluiten op het stroom en op de watertoevoer. Hier krijg je de nodige slangen voor meegeleverd. In de tevens meegeleverde handleiding staat beschreven hoe je de wasmachine moet installeren.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 76 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 10 

Bediening en onderhoud

Deze AEG wasmachine is een gebruiksvriendelijke wasmachine en het gebruik heb je dan ook snel onder de knie. Met het duidelijke bedieningspaneel kun je het gewenste programma kiezen en tal van extra opties gebruiken. Zo kun je onder andere gebruik maken van startuitstel, maar kies je ook gemakkelijk voor het extra snelle programma. Daarnaast lees je van het scherm af hoe lang een programma nog duurt.

Het is belangrijk om je wasmachine goed te onderhouden. Zo weet je zeker dat je optimaal profiteert van een lange levensduur. Zorg er onder andere voor dat je de wasmachine regelmatig schoonmaakt van binnen. Controleer ook altijd het filter op verstoppingen: zo voorkom je dat de wasmachine minder goed gaat werken en verleng je de levensduur van de wasmachine.

Voor- en nadelen

De AEG L8FEOKOMIX heeft als voordeel dat je met dit model kiest voor een luxe wasmachine. De speciale ÖKOMix technologie zorgt ervoor dat wasmiddel zich beter verspreid waardoor de was goed schoon wordt. Ook de ProSteam functie is een voordeel: je kun je kleding zo snel opfrissen en je hebt daarnaast ook minder strijkwerk. De ruimte wastrommel maakt het mogelijk om veel wasgoed in een keer te wassen.

Met de AEG L8FEOKOMIX kies je voor een luxe wasmachine, maar de wasmachine is niet voorzien van de SoftWater technologie waarmee jouw kleding wordt beschermd tegen kleurvervaging. Hoewel de wasmachine energieklasse B heeft, is het niet de meest energiezuinige wasmachine die verkrijgbaar is.

Conclusie AEG L8FEOKOMIX

De AEG L8FEOKOMIX is een uitstekende wasmachine die niet alleen goed wast, maar die het jou ook op meerdere vlakken makkelijk maakt, onder andere met de stoomfunctie. Wanneer je zoekt naar een luxe en energiezuinige wasmachine is dit model zeker een aanrader. Een ander betaalbaar model is de Zanussi ZWFN8660W.