Bosch wasmachines – De nummer één in wasmachines

Wie kent het merk Bosch niet? Het bedrijf is wereldwijd bekend op het gebied van consumentenproducten voor het huishouden. Met een wasmachine van Bosch kies je dan ook gegarandeerd voor goede kwaliteit en dit is een prettige gedachte. De Bosch wasmachines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden goede waskwaliteit: dit is precies wat je nodig hebt wanneer je met veel gemak jouw kleding wilt wassen. Het merk Bosch komt uit Duitsland en werd in 1886 opgericht. Het merk heeft door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan en staat niet voor niets aan de top als het gaat om huishoudelijke apparaten.

Bosch wasmachines

Bosch wasmachineBosch is een topmerk op het gebied van wasmachines: vooral als het gaat om de bouw- en waskwaliteit gooit het merk hoge ogen. Ga je een wasmachine aanschaffen? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar het aanbod van Bosch. Met een Bosch wasmachine kies je voor een snelle en energiezuinige wasbeurt voor jouw kleding. Je kunt de wastijd flink inkorten, zonder dat je daarbij inlevert op kwaliteit. Verder kun je ook kiezen voor een wasmachine met beschermende trommel voor je kleding: je kleding blijft hierdoor een stuk langer mooi. Onder andere de Bosch WAU28P70NL i-DOS is uitgerust met deze technologie. Bekijk ook de andere i-DOS en overige modellen zoals de Bosch WAN28275NL voor een goede vergelijking.

Wil je verzekerd zijn van een wasmachine die gemakkelijk en snel te bedienen is? Onder andere de Bosch WAV28MH0NL is te bedienen met de Home Connect app: je kunt jouw wasmachine waar en wanneer je wilt via je smartphone aansturen. Verder is deze wasmachine ook voorzien van het 4D Wash System, waarmee het wasmiddel altijd gelijkmatig wordt verdeeld over de kleding. Een wasmachine als de Bosch WAN28005NL is uitgerust met een handige ActiveWater beladingssensor waarmee het waterverbruik wordt aangepast op de hoeveelheid wasgoed.

Wat zijn de voordelen van Bosch wasmachines?

Er zitten een aantal voordelen aan wasmachines van Bosch. Het merk Bosch is een bekende naam: je weet dan ook zeker dat je kiest voor goede kwaliteit. De prijs is wat hoger, maar daar krijg je wel veel kwaliteit voor terug. Je hebt daarnaast ook de keuze uit heel veel verschillende soorten wasmachines: er zit dus altijd iets tussen dat aan jouw wensen voldoet. Verder zijn de beste wasmachines van Bosch uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals ActiveWater Plus. Hierdoor wordt het watergebruik iedere wasbeurt afgestemd en verbruik je nooit onnodig teveel water. Hiermee kun je ook weer energie besparen: een belangrijk voordeel waar je ieder jaar weer van profiteert.

Hoe werkt een Bosch wasmachine?

Een Bosch wasmachine werkt vrij eenvoudig: via het bedieningspaneel kun je de juiste instellingen doorvoeren zodra je de was in de trommel hebt gedaan. Hier kun je onder andere het gewenste wasprogramma kiezen. Zodra je een keuze hebt gemaakt sluit je de trommel en druk je op start. Het is ook mogelijk om startuitstel te kiezen, waardoor de machine start op het gekozen tijdstip. De machine krijgt water aangevoerd via de aanvoer en daarna wordt het wasmiddel toegevoegd: de trommel draait verschillende kanten op waardoor het wasmiddel goed wordt verdeeld over de was. Daarna wordt het water weggepompt en zal de machine gaan centrifugeren. Daarna is de was klaar om gedroogd te worden.

Speciale functies van een Bosch wasmachine

Wasmachines van Bosch staan bekend om hun innovatie en geavanceerde technologieën. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je gebruik kunt gaan maken van verschillende handige extra’s. Zo is onder andere de Bosch WAN28005NL en de Bosch WAXH2M70NL voorzien van een koolborstelloze motor voor nog minder trillingen en geluid. Ook kun je kiezen voor een van de i-DOS modellen, zoals de Bosch WAU28S50NL i-DOS: deze zijn voorzien van een sensor die de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt aan de was. Verder is deze wasmachine ook voorzien van de SpeedPerfect functie: hiermee kort je programma’s tot wel 65% in, waardoor je extra snel schone kleding hebt.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wanneer je op zoek bent naar een wasmachine is het zeker aan te raden om te kijken naar het aanbod van Bosch wasmachines. En voordat je een keuze maakt is het slim om op een aantal zaken te letten. Onder andere de energieklasse is een belangrijk aandachtspunt: hoe energiezuiniger de machine, hoe meer je per jaar kunt besparen, maar hoe hoger de aanschafprijs. Let ook op het vulgewicht van de Bosch wasmachine: je kunt kiezen voor 7kg, 8kg, 9kg en meer. Bepaal van tevoren wat voor jouw huishouden de juiste keuze is. Kijk tot slot ook altijd naar het geluidsniveau van een wasmachine: hoe stiller de machine, hoe makkelijker het is om op ieder tijdstip nog een was aan te zetten.

De belangrijkste gegevens over de Bosch wasmachine in één oogopslag:

  • Ruime keuze uit goede wasmachines
  • Wasmachines zijn voorzien van handige innovaties, zoals ActiveWater Plus
  • Maak gebruik van geavanceerde technologieën