Bosch WAV28MH0NL wasmachine

Heeft jouw huidige wasmachine het begeven en ga je op zoek naar een nieuwe? Het aanbod is ruim en dit maakt het soms lastig om de juiste wasmachine te kiezen. Wanneer je een goede wasmachine wilt aanschaffen met een gemiddeld budget is de Bosch WAV28MH0NL een van je mogelijkheden. Op deze pagina lees je een uitgebreide productbeschrijving van deze wasmachine en lees je de voor- en nadelen in een review. Zo ervaar je meer gemak in het vinden van de beste wasmachine en ontdek je of het model voor jou de beste keuze is.

Bosch WAV28MH0NL

Bosch WAV28MH0NLDe Bosch WAV28MH0NL is een wasmachine uit de serie 8. Deze wasmachine is ruim, stil en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de app bediend te worden. Met deze wasmachine kies je voor een model met energieklasse A en een geluidsniveau van slechts 70 dB. Ook ben je verzekerd van verschillende extra functies zoals het 4D Wash System en SpeedPerfect. Je bent hierdoor in staat jouw was snel te reinigen, zonder dat je inlevert op resultaat.

In de doos

  • Bosch WAV28MH0NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Bosch wasmachine

De Bosch WAV28MH0NL installeer je middels de handleiding die je standaard krijgt meegeleverd. Ook de aanvoer- en afvoerslang zitten in de verpakking. Deze heb je nodig om jouw wasmachine goed aan te sluiten. Daarnaast moet je er op letten dat er een geaard stopcontact zit in de ruimte waar je deze goede stille wasmachine plaatst, zodat je deze in gebruik kunt nemen. Online vind je ook handige instructievideo’s over de installatie van je nieuwe wasmachine.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 70 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Bosch heb je snel onder de knie. Met de draaiknop selecteer je binnen een handomdraai een programma. Daarnaast kun je via het display functies instellen om te gebruiken. Het bedienen van deze wasmachine kan ook middels de app op je smartphone, waardoor je ook buitenshuis jouw wasmachine instelt.

Met de Bosch WAV28MH0NL kies je voor een wasmachine met middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat je wasmachine lang meegaat, maar dat onderhoud wel belangrijker is dan bij een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit. Deze wasmachine beschikt over een zelfreinigende wasmiddellade: hier hoef jij niets meer aan te doen. Wel moet je het filter en de trommel regelmatig controleren en indien nodig reinigen. Zo haal je het maximale uit de levensduur van je wasmachine.

Voor- en nadelen

De wasmachine brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. De wasmachine is betaalbaar, ruim, stil en energiezuinige. Daarnaast kun je de wasmachine ook met de app bedienen en beschikt het model over diverse handige functies, waaronder het 4D Wash System voor het gelijkmatig verdelen van wasmiddel over de kleding.

Een nadeel van de het apparaat is dat de wasmachine niet beschikt over een automatische dosering van wasmiddel. Dit zorgt voor extra gemak en betekent dat jouw kleding langer mooi blijft. Deze functie is dan ook een gemis bij deze wasmachine. Ook de stoomfunctie ontbreekt.

Conclusie Bosch WAV28MH0NL

Met dit toestel kies je voor een uitstekende wasmachine die van alle gemakken is voorzien en die daarnaast ook tal van extra voordelen biedt. In de zoektocht naar een betaalbare en uitgebreide wasmachine is de het dan ook een zeer goede keuze. Wil je meer functies? Kijk dan eens naar de Bosch WAXH2M70NL of de Bosch WAU28S50NL i-DOS.