Bosch WAXH2M70NL wasmachine

Er zijn genoeg redenen om een goede wasmachine aan te schaffen. Je kiest niet alleen voor een duurzaam apparaat dat lang meegaat, maar je bent ook verzekerd van een goede waskwaliteit. Maar hoe zorg je dat je zeker bent van een goede wasmachine? Een van de topmerken op het gebied van wasmachines is Bosch. Met een wasmachine van dit merk ben je verzekerd van goede kwaliteit. Ook de Bosch WAXH2M70NL behoort tot je mogelijkheden. Hier lees je alles wat je moet weten over deze wasmachine en ontdek je of dit voor jou de juiste keuze is.

Bosch WAXH2M70NL

Bosch WAXH2M70NLDe Bosch WAXH2M70NL is een wasmachine met een wascapaciteit van 10 kg en is daarmee geschikt voor huishoudens tot 5 personen. Ook voor het wassen van beddengoed, gordijnen of grote handdoeken is dit apparaat geschikt. De wasmachine is voorzien van een beladingssensor waarmee het verbruik wordt aangepast op de hoeveelheid was. De wasmachine heeft energieklasse B en stelt je daarmee in staat om gedurende de levensduur van de machine tientallen euro’s te besparen. Het toestel is daarbij via de app te bedienen.

In de doos

  • Bosch WAXH2M70NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Bosch wasmachine

De installatie van je nieuwe wasmachine hoeft je niet veel tijd te kosten. In de meegeleverde handleiding staat precies aangegeven welke stappen je moet ondernemen. Het is ook mogelijk om online instructievideo’s te bekijken waarin alles wordt uitgelegd. Daarnaast ben je nog in de gelegenheid om een installateur in te huren die dit voor je kan uitvoeren.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Bosch kan op twee manieren: met de hand en via de app. Met de hand kun je via het bedieningspaneel een geschikt programma uitkiezen, op start drukken of voor startuitstel kiezen. Met de app is het mogelijk om van afstand te zien wanneer je wasmachine klaar is. Je moet de wasmachine hiervoor koppelen aan je Home Connect App.

Het onderhoud van een wasmachine is belangrijk: zo voorkom je niet alleen vroegtijdig defect, maar ben je ook altijd verzekerd van schone was. Het is belangrijk om regelmatig het filter te controleren op vuil: dit kan op den duur voor verstoppingen zorgen. Controleer ook de trommel en maak deze schoon om zo nare geurtjes te voorkomen. De wasmachine is voorzien van een zelfreinigende wasmiddellade: hier hoef je dan ook niets aan te doen.

Voor- en nadelen

Welke voordelen biedt de Bosch WAXH2M70NL? De wasmachine is in de eerste plaats zeer ruim, waardoor je het wasgoed van meerdere personen met gemak kunt wassen, maar ook groot wasgoed zoals beddengoed en handdoeken. Daarnaast is de wasmachine energiezuinig en bespaar je veel geld. Tot slot is het een voordeel dat je de wasmachine kunt bedienen met de Home Connect App. Dit biedt extra inzicht en gemak.

Het apparaat heeft ook enkele nadelen. Zo beschikt de machine niet over automatische wasmiddeldosering. Teveel wasmiddel gebruiken heeft een negatieve impact op de kwaliteit van je kleding. Ook heeft dit apparaat van Bosch geen stoomfunctie.

Conclusie Bosch WAXH2M70NL

De Bosch WAXH2M70NL en de Bosch WAN28275NL zijn vooral een ideale keuzes wanneer je zoekt naar een ruime wasmachine van een betrouwbaar en kwalitatief merk. Daarnaast is de wasmachine voorzien van de belangrijkste functies en is deze ook energiezuinig. Het ontbreken van automatische dosering kan een reden zijn om deze wasmachine niet aan te schaffen.