Candy Rapid’O 1486DWME/1-S wasmachine

Een goede wasmachine is onmisbaar in een huishouden: hiermee zorg je altijd voor schone was. Een goede wasmachine is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar biedt ook voldoende extra opties om te profiteren van extra gemak. Natuurlijk is het ook prettig als de wasmachine betaalbaar is. Een model dat aan deze eisen voldoet is de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S. Hier lees je de complete productbeschrijving van deze wasmachine en bepaal je of dit ook voor jou de beste keuze is.

Candy Rapid’O 1486DWME/1-S

Candy Rapid’O 1486DWME/1-SMet de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S kies je voor een betaalbare wasmachine van het merk Candy, dat bekend staat om de wasmachines met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De wasmachine is gemakkelijk in gebruik, is energiezuinig en biedt daarnaast de keuze uit maar liefst 16 wasprogramma’s, waaronder een programma voor sportkleding en zijde. De bediening via de app zorgt voor extra gemak en maakt het gebruik van deze wasmachine nog eenvoudiger.

In de doos

  • Candy Rapid’O 1486DWME/1-S
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Candy wasmachine

Om het apparaat snel te installeren kun je gebruik maken van de meegeleverde handleiding. Hier staat precies beschreven welke handelingen je moet uitvoeren om optimaal gebruik te kunnen maken van je nieuwe wasmachine. Sommige bedrijven bieden ook bezorg- en installatieservice aan. Hier kun je ook gebruik van maken.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 77 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 16

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Candy is gemakkelijk. Aan de voorzijde van de wasmachine zit een bedieningspaneel en een klein scherm waar de tijd op aan staat gegeven. Middels de knop aan de rechterkant kies je het gewenste programma. Daarna voeg je het wasmiddel toe en druk je op start. Bij de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S is het mogelijk om voor startuitstel te kiezen, waardoor jouw programma van start gaat wanneer dat jou uitkomt. Met de app kun je zien hoelang jouw wasmachine nog bezig is.

Het is altijd belangrijk je wasmachine goed te onderhouden en dit is ook het geval bij dit toestel. Zorg ervoor dat je het filter regelmatig controleert en het rubber schoonmaakt. Een slecht onderhouden wasmachine gaat niet alleen sneller kapot maar zal ook zorgen voor minder schone was.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S is de energieklasse. Met energieklasse A behoort deze machine tot de zeer zuinige modellen. Daarnaast heeft dit model een middenklasse waskwaliteit, waardoor je verzekerd bent van schone was. Een ander voordeel is de aanwezigheid van de stoomfunctie. Dit zorgt voor minder kreukels in je wasgoed, waardoor strijken ook veel minder tijd kost.

Het apparaat heeft als nadeel dat er geen sprake is van een speciale trommel voor de bescherming van je wasgoed. Daarnaast is de wasmachine alleen geschikt voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Verder heeft de wasmachine geen waterbeveiliging: dit betekent dat de watertoevoer niet automatisch afsluit bij een storing of defect.

Conclusie Candy Rapid’O 1486DWME/1-S

Wanneer je een gebruiksvriendelijke wasmachine zoekt voor de was van 2 tot 3 personen is de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S zeker een aanrader. Deze wasmachine is betrouwbaar, betaalbaar en biedt genoeg functies en programma’s om jouw was altijd goed schoon te krijgen. Een ander model van dezelfde fabrikant is de Candy Smart CS 147TXME/1-S.