Candy Smart CS 147TXME/1-S wasmachine

Zoek je naar een nieuwe goedkope wasmachine? Het gebruik van een goede wasmachine is onmisbaar en in ieder huishouden kun je er dan ook een terugvinden. Je hebt heel wat mogelijkheden in de zoektocht naar een wasmachine: een van jouw opties is de Candy Smart CS 147TXME/1-S. Meer weten over dit type wasmachine, zoals de specificaties en de voordelen? Hier lees je alles wat je moet weten en kun je een goede keuze maken.

Candy Smart CS 147TXME/1-S

Candy Smart CS 147TXME/1-SDe Candy Smart CS 147TXME/1-S is een zuinige wasmachine die is voorzien van een aantal belangrijke extra’s. Zo is de machine voorzien van een koolborstelloze motor waardoor je minder last hebt van trillingen en geluid. Dankzij de aanwezigheid van meerdere programma’s ben je altijd in staat om het gewenste programma te kiezen voor jouw was. Een kwalitatieve wasmachine als dit model is dan ook een goede keuze in je zoektocht naar een relatief betaalbaar model.

In de doos

  • Candy Smart CS 147TXME/1-S
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Candy wasmachine

Het kost je niet veel tijd om de Candy Smart CS 147TXME/1-S te installeren. Deze wasmachine plaats je op een stevige ondergrond in een geschikte ruimte. Je moet eerst je oude wasmachine afkoppelen en vervolgens je nieuwe wasmachine aansluiten. Dit doe je door het aansluiten van de watertoevoer op de wasmachine. Ook moet je de machine nog aansluiten op een geaard stopcontact. Je kunt de installatie van de nieuwe wasmachine ook overlaten aan professionals.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 77 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

De bediening van deze Candy wasmachine is eenvoudig. Aan de voorzijde van de machine zit een bedieningspaneel waarmee je het gewenste programma kiest. Daarna voeg je het wasmiddel toe en druk je op start. Wil je dat het programma later van start gaat? Kies dan voor de startuitstel optie.

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk gebruik maken van je wasmachine. Het toestel onderhouden doe je door af en toe een heet programma te draaien zonder was. Ook is het aan te raden om af en toe de wasmiddellade schoon te maken en het rubber in de trommel. Check ook regelmatig het filter: zo voorkom je dat deze verstopt raakt.

Voor- en nadelen

We kijken hier naar een zeer energiezuinige wasmachine. Dankzij energieklasse A kies je voor een model dat niet onnodig veel water en energie verbruikt. Ook de aanwezigheid van de koolborstelloze motor zorgt ervoor dat je veel minder last hebt van trillingen en geluid.

Heeft het apparaat dan ook nadelen? Een minpunt is dat de machine niet beschikt over een speciale trommel voor de bescherming van je wasgoed. Daarnaast is de wasmiddellade niet zelfreinigend, waardoor je wat meer tijd kwijt bent aan het onderhoud.

Conclusie Smart CS 147TXME/1-S

Zoek je naar een van de beste wasmachines waarmee je de was van 1 tot 2 personen kunt doen? Dan is dit model een prima keuze. De wasmachine is betaalbaar, energiezuinig en is voorzien van de handigste extra’s. De controle via de app zorgt voor nog meer gemak. Een ander goed model van dezelfde fabrikant is de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S.