Candy wasmachines – Uniek design en een lage prijs

Candy is een merk dat zich neerzet als aanbieder van producten met een goed design voor een aangename prijs. Dit gaat niet alleen om keukenapparatuur, maar ook om ander witgoed zoals wasmachines en drogers. Het merk werd in 1945 opgericht in Italië en staat vandaag de dag bekend om de prima kwaliteit, de aantrekkelijke prijs en het unieke design. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare wasmachine die ook zeer gemakkelijk in gebruik is? Kijk dan eens naar het Candy wasmachine aanbod. Zo is het goed mogelijk om in dit assortiment een wasmachine te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Candy wasmachines

Candy wasmachineWanneer je het aanbod van Candy bekijkt, zul je zien dat er meerdere mogelijkheden zijn in jouw zoektocht naar een wasmachine. Zo is het altijd mogelijk om een geschikte wasmachine te vinden die aansluit bij jouw voorkeuren. De Candy Rapid’O 1496DWME/1-S is een van de modellen die is voorzien van 16 wasprogramma’s waarmee je voor iedere soort was wel een geschikt programma kunt vinden. Een wasmachine als de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S is biedt daarnaast ook nog een stoomfunctie: hiermee is het snel mogelijk om een overhemd of blouse op te frissen, zodat je deze snel kunt aantrekken. Deze wasmachine heeft ook een beladingssensor die het programma aanpast op de hoeveelheid was in de trommel. Zo verbruik je nooit onnodig teveel.

Wil je graag de beste wasmachine die wel goed betaalbaar is? Deze vind je in het assortiment van Candy. Onder andere de Candy Smart CS 147TXME/1-S is een van de wasmachines waarmee je zeker weet dat je niet onnodig teveel geld uitgeeft voor een kwalitatieve wasmachine. Daarnaast is de machine voorzien van een koolborstelloze motor, waardoor je te maken hebt met minder trillingen en minder geluid. Dit is wel zo prettig wanneer je op een later tijdstip nog een wasje wil draaien.

Wat zijn de voordelen van Candy wasmachines?

Een belangrijk voordeel van wasmachines van Candy is dat je te maken hebt met een betaalbaar model. De wasmachines zijn goed betaalbaar in vergelijking met modellen van merken als Miele, Bosch en AEG. Dit betekent dat het goed mogelijk is om een kwalitatieve wasmachine aan te schaffen, ook als je een minder ruim budget hebt. Een ander voordeel van Candy wasmachines is dat je de keuze hebt uit verschillende machines. Zo kun je kiezen voor een wasmachine met een vulgewicht van 7 kg, maar ook voor een machine met een vulgewicht van 10 kg. Voor ieder huishouden is dan ook de beste wasmachine te vinden.

Hoe werkt een Candy wasmachine?

Een wasmachine van Candy werkt erg gemakkelijk: je kunt via het bedieningspaneel het gewenste programma kiezen en het wasmiddel toevoegen, daarna druk je meteen op start. Omdat je bij de meeste Candy wasmachines ruime keuze hebt in wasprogramma’s, kun je heel makkelijk een programma kiezen dat aansluit op het type was. Verder hoef je zelf niets meer te doen totdat de wasmachine klaar is: er wordt water toegevoegd, verwarmd en vermengd met het wasmiddel, waarna de trommel gaat draaien zodat alle was goed gereinigd wordt. Tot slot wordt het water weer weggepompt en gaat de wasmachine centrifugeren.

Speciale functies van een Candy wasmachine

Het is altijd goed om te weten welke extra functies een wasmachine met zich mee brengt. Op deze manier is het makkelijker om een keuze te maken. Een Candy wasmachine is in ieder geval standaard uitgerust met een uitgebreid aanbod van wasprogramma’s. Daarnaast kun je, onder andere met de Candy Rapid’O 1486DWME/1-S, profiteren van een handige stoomfunctie waarmee je jouw kleding snel opfrist, zodat je altijd aan kunt trekken wat je wilt. Verder is het met deze wasmachine ook mogelijk om een connectie te maken met een speciale app, waardoor je vanaf de bank jouw wasmachine kunt aanzetten en kunt zien hoelang een programma nog duurt.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je graag een Candy wasmachine aanschaffen? Dan is het altijd slim om eerst een paar aandachtspunten mee te nemen, voordat je een aankoop doet. De Candy wasmachines behoren in ieder geval niet tot de hoogste prijscategorie, maar er zijn naast de prijs wel andere punten waar je op moet letten. Het is goed om te weten dat Candy wasmachines een basis- of middenklasse bouwkwaliteit hebben: dit is aanzienlijk minder dan veel andere merken, waardoor je mogelijk inlevert op de levensduur.

Houd ook rekening met de energieklasse van de wasmachine. De meeste Candy wasmachines zijn niet milieuvriendelijk en bieden daardoor geen besparing op de energierekening. Daarnaast is het slim om te kijken hoeveel waarde jij hecht aan speciale functies. De wasmachines van Candy zijn goedkoper in aanschaf en dit betekent vaak wel dat je inlevert op de aanwezigheid van speciale functies. Bekijk per model met welke handige extra’s je te maken krijgt en vergelijk dit met modellen van andere merken. Op basis hiervan bepaal je wat voor jou de beste keuze is.

De belangrijkste gegevens over de Candy wasmachine in één oogopslag:

  • Prima kwaliteit wasmachines voor een lage prijs
  • Wasmachines zijn uitgerust met veel wasprogramma’s
  • Te koppelen aan app voor makkelijke bediening