Haier HW70-B14636N wasmachine

Een wasmachine is vandaag de dag allang geen overbodige luxe meer. In ieder huishouden kun je dit apparaat terugvinden. Of je nu een ruim of een beperkt budget: met een goede wasmachine kies je voor veel gemak. Gelukkig is het goed mogelijk om een betaalbare en goede wasmachine aan te schaffen. Een van de opties is de Haier HW70-B14636N. Op deze pagina vind je de complete productbeschrijving van dit model. Zo bepaal je snel of deze wasmachine voor jou de juiste keuze is.

Haier HW70-B14636N

Haier HW70-B14636NMet dit apparaat kies je voor een wasmachine met een vulcapaciteit van 7 kg. Hiermee kun je de was voor maximaal 2 personen wassen. Deze wasmachine heeft daarnaast energieklasse A, waardoor je kiest voor een energiezuinig model waarmee je op lange termijn geld kunt besparen. Verder is de machine voorzien van een koolborstelloze motor voor minder trillingen en een lager geluidsniveau.

In de doos

  • Haier HW70-B14636N
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Haier wasmachine

Wil je wasmachines vergelijken op installatiegemak? De Haier HW70-B14636N is vrij eenvoudig te installeren. De benodigde artikelen zoals de aan- en afvoerslang worden meegeleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt. In de handleiding staat aangegeven hoe je de installatie uitvoert. Je kunt er ook voor kiezen om de installatie uit te besteden aan een professional. Ook kun je online instructievideo’s kijken voor meer duidelijkheid over het installeren van je nieuwe wasmachine.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 67 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 16

Bediening en onderhoud

Het is erg eenvoudig om je nieuwe wasmachine te bedienen. Het gebruik van de Haier wasmachine heb je dan ook snel onder de knie. Via het bedieningspaneel aan de voorzijde kies je een programma en kun je deze laten starten. Je hebt de keuze uit verschillende programma’s, waaronder specifieke wasprogramma’s voor babykleding, beddengoed en sportkleding. Ook is het onder andere mogelijk om een korte was en wolwas te draaien. Heb je een keuze gemaakt? Voeg dan wasmiddel toe en druk op start of maak gebruik van de startuitstel-functie.

Een wasmachine moet altijd goed onderhouden worden. Zo blijf je profiteren van schone was en gaat de machine daarnaast veel langer mee. Wat kun je doen qua onderhoud? Controleer het filter regelmatig: hier kan viezigheid vast komen te zitten waardoor de wasmachine het water minder goed wegpompt. Maak ook de trommel aan de binnenkant schoon om nare geurtjes te voorkomen.

Voor- en nadelen

Met de Haier HW70-B14636N kies je voor een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit. Je bent dan ook verzekerd van een sterke machine met een lange levensduur. Verder is de wasmachine voorzien van een koolborstelloze motor waardoor het geluidsniveau zeer laag is. Een ander voordeel is de zuinigheid van de wasmachine: met energieklasse A kun je jaarlijks veel geld besparen omdat de machine niet onnodig veel energie verbruikt.

Welke nadelen heeft het toestel dan? Deze wasmachine is niet voorzien van een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor je dit ook mee moet nemen in het onderhoud. Wellicht is de inhoud van 7 kg iets aan de kleine kant: het is dan ook alleen een goede wasmachine voor huishoudens van maximaal 2 personen.

Conclusie Haier HW70-B14636N

Wil jij een stille wasmachine die vlakbij de slaap- of werkkamer kunt plaatsen? Dan is de Haier HW70-B14636N zeker een aanrader. Deze zeer stille wasmachine maakt zelfs tijdens het centrifugeren nauwelijks geluid. Ook kun je eens kijken naar de Haier HW80-B14979.