Haier HW80-B14979 wasmachine

Een belangrijke reden om een goede wasmachine aan te schaffen is zodat je niet alleen lange tijd gebruik kunt maken van je nieuwe aanwinst, maar ook dat je elke dag weer jouw kleding en beddengoed kunt wassen. Het is dan ook slim om te investeren in een goede wasmachine. Wanneer je graag een betaalbare maar goede wasmachine wilt aanschaffen staan de opties voor je in de rij. Heb je keuzestress? Op deze website vind je de beschrijvingen van tientallen wasmachines waardoor je en goed overwogen keuze maakt. Wasmachines vergelijken is daarom altijd erg belangrijk. Op deze pagina lees je alles over de Haier HW80-B14979.

Haier HW80-B14979 overzicht

Haier HW80-B14979De Haier HW80-B14979 is een wasmachine van de Chinese fabrikant Haier. Het merk staat bekend om de low-budget wasmachines, maar dit betekent niet altijd dat je inlevert op kwaliteit. Ook als het gaat om dit toestel kies je voor een goede wasmachine met een topklasse bouwkwaliteit. De waskwaliteit van dit model is eveneens topklasse en dit betekent dat je kiest voor een wasmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het huishoudelijke apparaat heeft een capaciteit van 8 kg en heeft energieklasse A. Daarnaast maak je gebruik van een aantal handige extra’s, zoals het zeer lage geluidsniveau.

In de doos

  • Haier HW80-B14979
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

De installatie van de Haier HW80-B14979

De installatie van jouw wasmachine is relatief snel gedaan. Je dient de wasmachine op een stevige en vlakke ondergrond te plaatsen en in de buurt van een watertoevoer en geaard stopcontact. Op deze manier kun je de wasmachine goed aansluiten en profiteer je van optimale werking. Duidelijke informatie over de installatie? Lees dan de meegeleverde handleiding goed door.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 69 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Haier is eenvoudig en gebeurt via het paneel aan de voorzijde. De draaiknop aan de rechterzijde is voor het selecteren van een programma: op het scherm in het midden zie je de duur van een programma en kun je de temperatuur instellen. Voeg daarna het wasmiddel en eventueel wasverzachter toe aan de machine. Vervolgens druk je op start om het programma te laten starten. Je kunt ook kiezen voor startuitstel.

De Haier HW80-B14979 is een topklasse wasmachine: dit betekent dat het model is gemaakt van sterke materialen die lang meegaan. Toch blijft het belangrijk om je wasmachine goed te onderhouden. Zorg ervoor dat de trommel eens in de zoveel tijd gereinigd wordt en controleer af en toe het filter. Zo voorkom je verstoppingen en verleng je de levensduur van je wasmachine.

Voor- en nadelen

Het lage geluidsniveau van de Haier HW80-B14979 is een van de grootste voordelen. Je kunt de wasmachine probleemloos in de buurt van een slaapkamer of werkkamer plaatsen: ook als de wasmachine aan het centrifugeren is heb je hier nauwelijks hinder van. Verder heeft het apparaat een koolborstelloze motor voor minder trillingen en ben je verzekerd van een energiezuinig model waarmee je op jaarbasis veel geld bespaart. Een van de beste stille wasmachines van dit moment.

Welke nadelen heeft deze machine? Het model is helaas niet voorzien van handige extra’s zoals automatische dosering. Je moet daardoor goed afmeten om niet teveel wasmiddel te gebruiken. Hierdoor kan je wasmachine verstopt raken. Verder is het een nadeel dat je geen tussenstuk kunt gebruiken om een droger bovenop de machine te plaatsen.

Conclusie Haier HW80-B14979

De is een ideale keuze in je zoektocht naar een wasmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs is gunstig en daarnaast profiteer je van een zuinige en stille wasmachine die jouw was iedere dag weer brandschoon maakt. Overige opties van de fabrikant? Check o.a. de Haier HW80-B14636N.