Haier HW90-B14979 wasmachine

Ben je op zoek naar een goede wasmachine aanbieding? Het is belangrijk om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende verkrijgbare modellen. Op deze website lees je de beschrijvingen van tientallen wasmachines waardoor je gemakkelijk kunt vergelijken. Deze pagina bevat alle informatie over de Haier HW90-B14979, een betaalbare en energiezuinige wasmachine van het merk Haier. Is deze wasmachine ook voor jou de juiste keuze? Hier lees je alles wat je moet weten om een goed overwogen keuze te maken.

Haier HW90-B14979

Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7Met deze Haier wasmachine kies je voor een van de betere modellen van de Chinese fabrikant Haier. Dit model is niet alleen zeer energiezuinig (energieklasse A), maar heeft daarnaast ook een geluidsniveau van slechts 69 dB tijdens het centrifugeren. Hierdoor is deze wasmachine een van de meest stille van dit moment. De wasmachine is gemaakt van sterke materialen en heeft daardoor een topklasse bouwkwaliteit. Verder beschikt dit model onder andere over een koolborstelloze motor.

In de doos

  • Haier HW90-B14979
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Haier wasmachine

De Haier HW90-B14979 moet eerst geïnstalleerd worden. Dit doe je door de wasmachine op een stevige en vlakke ondergrond te plaatsen en in de buurt van watertoevoer en een geaard stopcontact. In de meegeleverde handleiding staat aangegeven hoe je de aansluiting moet regelen. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw wasmachine te laten installeren. Controleer altijd of de winkel waar jij de wasmachine koopt installatie-service biedt voor extra gemak.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 69 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

Aan de voorzijde van de wasmachine zit een bedieningspaneel. Middels de draaiknop aan de rechterkant kun je een programma kiezen. Op het kleine scherm zie je staan hoe lang een programma er over doet maar kun je halverwege ook zien wat de resttijd van het programma is. Voeg het wasmiddel toe via de klep aan de linkerzijde en druk op start of kies voor startuitstel.

Hoe zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk gebruik kunt maken van jouw wasmachine? Onderhoud van de wasmachine speelt hier een belangrijke rol in. De Haier HW90-B14979 is een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit, waardoor je zeker bent van een sterk model dat lang meegaat. Toch blijft het belangrijk om onder andere het filter en de trommel regelmatig te controleren en reinigen. Op deze manier voorkom je verstoppingen en is ook jouw was optimaal schoon.

Voor- en nadelen

De wasmachines van Haier hebben een aantal voordelen. Zo is de wasmachine zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een koolborstelloze motor waardoor je minder last hebt van trillingen. De waskwaliteit van de Haier HW90-B14979 behoort tot de topklasse: zo komt jouw was altijd extra schoon uit de trommel.

Een mogelijk nadeel van het huishoudelijke apparaat is dat deze uitvoering van de fabrikant niet is voorzien van AutoDose voor het automatisch doseren van je wasmiddel. Daarnaast is deze wasmachine ook niet geschikt om onder een droger te plaatsen. Als je een droger hebt moet deze er dan ook naast geplaatst worden.

Conclusie Haier HW90-B14979

De Haier HW90-B14979 is een uitstekende wasmachine met de belangrijkste functies. Het apparaat heeft een gemakkelijke werking en biedt maar liefst 14 programma’s. De wasmachine heeft daarnaast een topklasse bouw- en waskwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. Het is dan ook zeker een goede keuze in je zoektocht naar een kwalitatieve wasmachine net als Haier HW100-B14636N.