Haier wasmachines – Betaalbaar en energiezuinig

Wanneer je de naam Haier hoort, gaat er misschien niet meteen een belletje rinkelen. Toch is deze fabrikant de op twee na grootste ter wereld als het gaat om witgoed. En wanneer je graag een goede of misschien wel de beste wasmachine aan wilt schaffen, kun je zeker een kijkje nemen in het assortiment van Haier. Het merk Haier komt uit China, maar heeft inmiddels ook in Europa heel wat huishoudens weten te inspireren met de kwalitatieve wasmachines met een bijzonder design. Met Haier kies je voor betaalbaar en energiezuinig wassen: een optimale combinatie dat op meerdere vlakken voor voordeel zorgt.

Haier wasmachines

Haier wasmachineAls je kijkt naar het aanbod van Haier kun je in ieder geval een conclusie trekken: het merk houdt zich niet aan de standaarden op het gebied van design. De opvallende wasmachines van Haier vallen meteen op en zijn dan ook een frisse wind tussen de standaard witte wasmachines. Met bijvoorbeeld de Haier HW100-B14636N kies je voor een witte machine met een volledig zwarte deur. Dit doet denken aan enkele machines in het assortiment van Samsung, ook een aziatisch merk. De klep van de deur is nauwelijks zichtbaar, waardoor er een futuristisch design ontstaat: een echte eyecatcher in huis.

Wat je ook belangrijk vindt en waar je ook naar op zoek bent: dit vind je in het assortiment van Haier. Zo kun je onder andere op zoek gaan naar een wasmachine met een zeer laag geluidsniveau. De Haier HW90-B14979 heeft een geluidsniveau van slechts 69 dB, waardoor je de wasmachine nauwelijks hoort. Ideaal wanneer je ‘s avonds laat nog een wasje wil draaien. Deze machine is daarnaast ook voorzien van een handige stoomfunctie waardoor je kleding snel weer fris maakt, zonder deze te wassen. Bekijk ook alle mogelijkheden bij Haier op het gebied van vulgewicht: er is voor ieder wat wils.

Wat zijn de voordelen van Haier wasmachines?

Haier wasmachines hebben diverse voordelen te bieden waar jij iedere keer weer van profiteert. Natuurlijk is het design een manier waarop Haier zich onderscheidt van de rest. Maar ook als het gaat om functies en kwaliteit ben je bij dit merk op de juiste plek. Je betaalt niet de hoofdprijs voor je wasmachine, maar je krijgt hier wel veel kwaliteit voor terug. Verder is het bij Haier ook goed mogelijk om voor een energiezuinige wasmachine te kiezen waarmee je jaarlijks bespaart op je energierekening. De ruime mogelijkheden in het assortiment van Haier is slot ook een groot voordeel: je kunt immers altijd de gewenste uitvoering vinden.

Hoe werkt een Haier wasmachine?

Een Haier wasmachine werkt zeer eenvoudig. Je kunt de was in de trommel doen en daarna via het bedieningspaneel aan de voorzijde een wasprogramma kiezen. Daarna kun je op start drukken of nog een van de speciale functies instellen, zoals startuitstel. Vervolgens gaat de wasmachine van start en hoef je zelf niets meer te doen totdat het programma ten einde loopt. Je hoort dan een geluidssignaal en je kunt de wasmachine leeghalen. Door de goede centrifuge aan het einde is de was al voor een groot deel droog.

Speciale functies van een Haier wasmachine

Het is altijd belangrijk om te zien of een wasmachine handige functies heeft waar je iedere keer weer van profiteert. Bij Haier zijn een aantal wasmachines uitgerust met speciale functies. De Smart Dual Spray functie zorgt ervoor dat de trommel zich na iedere wasbeurt schoonspoelt, zodat jij altijd verzekerd bent van een frisse trommel. onder andere de Haier HW90-B14979 is uitgerust met deze functie. Onder andere de Haier HW80-B16636N is voorzien van beladingssensoren, waarmee er wordt gemeten hoeveel wasgoed er in de trommel zit: het waterverbruik en de cyclusduur worden hierop aangepast.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Denk je erover om een wasmachine van Haier te kopen, misschien wel de Haier HW80-B14636N of de Haier HW70-B14636N? Net zoals bij iedere andere wasmachine is het altijd slim om rekening te houden met een aantal zaken. Zo is het onder andere slim om te kijken naar de energieklasse: hoe zuiniger de machine, hoe meer je kunt besparen. Dit kan ook door middel van geavanceerde technologieën zoals beladingssensoren. Verder is het slim om naar het geluidsniveau te kijken: hoger dan 71 dB kan voor hinder zorgen, vooral als je de wasmachine in de avond aanzet.

Bij Haier kun je wasmachines vinden in diverse prijscategorieën: je kiest in ieder geval voor een goede bouwkwaliteit en de belangrijkste functies. Kijk naar de speciale functies van de wasmachines en wat voor jou onmisbaar is. Bepaal van tevoren ook een budget, zodat het nog makkelijker wordt om een betaalbare wasmachine aan te schaffen.

De belangrijkste gegevens over de Haier wasmachine in één oogopslag:

  • Programmeerbaar en energiezuinig wassen mogelijk
  • Schone trommel na iedere wasbeurt met Smart Dual Spray
  • Makkelijke bediening