LG wasmachines – Ruim aanbod in iedere prijscategorie

Het merk LG is geen onbekende naam: het merk is actief in elektronica zoals smartphones, maar heeft ook verschillende wasmachines in het assortiment. Het bedrijf was eerst werkzaam in de chemische sector, maar breidde in 1958 uit naar elektronica, zowel huishoudelijk als professioneel. LG werd hiermee het eerst elektronicabedrijf in Zuid-Korea. Vandaag de dag kun je van dit merk wasmachines aanschaffen in allerlei prijscategorieën. Een LG wasmachine staat bekend om het lage geluidsniveau. Daarnaast zijn ze voorzien van verschillende geavanceerde technieken.

LG wasmachines

LG wasmachineBen je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar het aanbod bij LG. Dit merk heeft verschillende soorten wasmachines in het assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een energiezuinig model of een zeer stille wasmachine: dit vind je allemaal in het aanbod van LG. Wil je graag een goede wasmachine die niet alleen van alle gemakken is voorzien, maar ook extra’s biedt? Onder andere de LG GC3V708S2 TurboWash 39 is een van de geavanceerde modellen van LG. Dit model wast niet alleen je kleding binnen 39 minuten, maar heeft ook een Steam+ programma waarmee je pollen en dierenharen verwijdert.

Wanneer je graag een energiezuinige wasmachine aanschaft, heb je hiervoor verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van de LG GC3709S1 of de LG F6WV910P2E? Dit zijn beide energieklasse A wasmachines waarmee je jaarlijks veel geld kunt besparen op je energierekening. Zoek je juist een stille wasmachine? De LG GC3V309N4 wast dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor zeer stil.

Wat zijn de voordelen van LG wasmachines?

Voordat je een wasmachine van LG gaat aanschaffen, is het belangrijk om te kijken naar de voordelen waar je bij deze machines mee te maken krijgt. Wasmachines van LG komen over het algemeen goed uit testen en bieden een paar voordelen waar je optimaal van profiteert. Zo zijn de wasmachines voorzien van een ruim aanbod van wasprogramma’s, maar zijn ze ook zeer stil en makkelijk in gebruik. Natuurlijk kun je ook altijd verzekerd zijn van een schone was. Een LG wasmachine is daarnaast verkrijgbaar in meerdere prijscategorieën, waardoor je met ieder budget een goede wasmachine van dit merk kunt aanschaffen.

Hoe werkt een LG wasmachine?

Een LG wasmachine werkt vrij eenvoudig: het gebruik zul je dan ook snel onder de knie hebben. Aan de voorzijde van de LG wasmachines zit het bedieningspaneel waarmee je de wasmachine aanzet en het gewenste programma kunt kiezen. Ook voeg je hier naar wens wasmiddel en wasverzachter toe. Zodra je een programma hebt gekozen druk je op start: de wasmachine zal meteen beginnen. Wil je dat het wasprogramma later begint? Kies dan voor startuitstel. Zodra de wasmachine klaar is, hoor je een geluidssignaal en kun je de deur openen om de was eruit te halen.

Speciale functies van een LG wasmachine

LG wasmachines zijn, afhankelijk per model, voorzien van handige functies waar je optimaal gebruik van kunt maken. Zo heeft LG enkele Turbo Wash modellen in het aanbod, zoals de LG GC3V708S2T, waarmee je een halve belading kleding binnen 39 minuten schoon wast. Daarnaast is deze machine ook voorzien van een Steam+ programma: hierbij worden pollen en dierenharen verwijdert, en was je ook bijvoorbeeld babykleertjes op hygienische manier schoon. Een wasmachine als de LG FH4J5TN8E heeft een 6 Motion Technologie, waarmee er 6 verschillende wasbewegingen worden gebruikt voor verschillende soorten textiel. Een betaalbaar model is de LG GC3M108N3.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Denk je erover na om een wasmachine van LG aan te schaffen? Dan is het altijd belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken zoals het vergelijken van wasmachines. Zo is het in de eerste plaats slim om te letten op jouw eigen wensen. Wil je graag een energiezuinig model of let je vooral op de prijs? Bepaal voor jezelf wat je belangrijk vindt in een wasmachine: zo kun je nog sneller een goede keuze maken. Wil je juist een wasmachine met zoveel mogelijk technische snufjes? Kijk dan naar de speciale functies waarmee een LG wasmachine is uitgerust. Een machine voor maar liefst 17 kilo is de LG LC1R7N2 TurboWash 59.

Profiteren van het optimale gemak? Het is goed om te weten dat LG wasmachines niet vanaf je smartphone bediend kunnen worden. Daarnaast beschikken niet alle wasmachines van het merk over een stoomfunctie voor het grondig reinigen van je wasgoed. Vergeet ook je budget niet: stel deze van tevoren vast zodat je je hier makkelijker aan houdt. Je kiest zo nooit een te dure wasmachine.

De belangrijkste gegevens over de LG wasmachine in één oogopslag:

  • Kwalitatieve wasmachines met laag geluidsniveau
  • Mogelijkheden in diverse prijscategorieën
  • Uitgerust met handige functies voor optimaal gebruiksgemak