Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 wasmachine

Iedereen wil een uitstekende wasmachine om lang gebruik van te maken, maar er zijn meerdere zaken die meespelen. Zo is onder andere het budget een belangrijk aandachtspunt: er zijn wasmachines in veel verschillende prijscategorieën. Het aanschaffen van een goede wasmachine brengt hogere kosten mee, maar daar krijg je vaak wel veel kwaliteit voor terug. Een voorbeeld hiervan is de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0. Deze wasmachine behoort tot de hogere prijsklasse, maar biedt wel veel gemak op meerdere vlakken. Lees hier de complete productbeschrijving en ontdek het zelf!

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDosDe Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 is een ruime en energiezuinige wasmachine. Met een wascapaciteit van 9 kg is dit apparaat geschikt voor het wasgoed van 4 personen. Ook beddengoed en grote handdoeken zijn geen probleem voor deze wasmachine. Verder is het toestel uitgerust met verschillende extra functies, zoals de TwinDos voor het automatisch doseren van wasmiddel en PowerWash 2.0, waarmee je water en energie bespaart. Met maar liefst 32 programma’s is deze wasmachine een van de meest uitgebreide modellen die op dit moment beschikbaar is.

In de doos

  • Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Miele wasmachine

Wil je gebruik maken van je nieuwe wasmachine? Zorg dan eerst voor een goede installatie. Deze kun je zelf uitvoeren, maar het is ook mogelijk om de wasmachine aan te schaffen bij een winkel met installatie-service. Dit scheelt je tijd en daarnaast weet je zeker dat je wasmachine goed geïnstalleerd wordt.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 68 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 32

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Miele kan op twee manieren. Je kunt de wasmachine via de app bedienen: hiermee selecteer je een programma en kun je deze laten starten op het tijdstip dat jou uitkomt. Daarnaast kun je ook van afstand zien hoelang je programma nog bezig is. Ben je gewoon thuis? Dan bedien je de wasmachine via het bedieningspaneel aan de voorzijde. Kies een van de 32 programma’s, voeg wasmiddel toe en druk op start. Ook hier kun je voor startuitstel kiezen.

Iedere wasmachine moet goed onderhouden worden en dat geldt ook voor de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0. Controleer het filter en de trommel op vuil en zorg ervoor dat deze altijd schoon zijn. Zo profiteer je altijd van een goed wasresultaat en gaat je wasmachine langer mee.

Voor- en nadelen

PowerWash 2.0 is een groot voordeel van deze wasmachine: water wordt van bovenaf op het wasgoed gesproeid waardoor je niet onnodig teveel water en energie verbruikt. Verder is ook TwinDos een groot voordeel: hiermee wordt je wasmiddel automatisch gedoseerd. Andere voordelen zijn de energiezuinigheid, de ruimte en het lage geluidsniveau.

Het huishoudelijke apparaat heeft als mogelijke nadeel dat het niet beschikt over een AllWater systeem met de aansluiting voor regenwater. Verder is de prijs ook aan de hoge kant.

Conclusie Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0

De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te profiteren van schone was en gebruiksgemak. De machine is energiezuinig, stil, ruim en biedt tal van extra functies. Het is dan ook zeker een aanrader om te investeren in deze topklasse wasmachine. Ander optie? De Miele WSG 663 WCS.