Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater wasmachine

Een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit is een goede aankoop: je kiest bij voorbaat voor een goede machine met een langere levensduur. En hoewel je zelf enig onderhoud moet verrichten, profiteer je iedere dag weer van goed wasresultaat. Een van de topklasse wasmachines van dit moment is de Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater. Op deze pagina lees je alles over deze wasmachine: van installatie en bediening tot onderhoud en alle voor- en nadelen. Het vinden van de beste wasmachines wordt zo een stuk makkelijker.

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWaterDe Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een ruime en energiezuinige wasmachine. Deze machine heeft ruimte voor grote ladingen was en heeft de keuze uit maar liefst 24 programma’s. Je maakt gebruik van handige functies die Miele wasmachines bieden, zoals TwinDos voor de automatische wasmiddeldosering. Deze wasmachine is ook voorzien van het AllWater systeem, waarmee je 3 aansluitingen hebt voor zowel warm water en bronwater als regenwater.

In de doos

  • Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Miele wasmachine

Dit apparaat installeren? Dat doe je het beste door middel van de handleiding die je standaard meegeleverd krijgt. Hierin staat duidelijk beschreven welke stappen je moet ondernemen om gebruik te kunnen maken van je wasmachine. Kom je er niet uit? Kijk dan online instructievideo’s: deze zijn er genoeg te vinden, ook over deze Miele wasmachine.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 68 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 24

Bediening en onderhoud

De bediening van deze wasmachine van Miele draait om gebruiksgemak. Zo kun je de wasmachine ter plekke bedienen met het bedieningspaneel, maar is het ook mogelijk om dit via de app te doen. Verder maak je gebruik van handige extra’s zoals automatische wasmiddeldosering en lees je bruikbare informatie af via de app. Tussentijds was toevoegen is goed mogelijk, evenals het instellen van startuitstel. Zo bepaal je zelf wanneer een wasprogramma van start gaat.

Het onderhoud van jouw wasmachine kost je niet veel tijd. Dit komt vanwege de topklasse bouwkwaliteit: jouw Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater kan goed tegen een stootje en gaat lang mee. Toch is het slim om af en toe het filter te controleren op vuil. Zo voorkom je verstoppingen in het filter. Ook is het aan te raden de trommel te reinigen om zo nare geurtjes te voorkomen.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze stille wasmachine is dat je gebruik kunt maken van het AllWater systeem: een functie waarmee je niet alleen zuinig maar ook milieubewust kunt wassen. Verder is de wasmachine ook voorzien van TwinDos: je gebruikt hierdoor nooit teveel wasmiddel en wasverzachter. Een ander groot voordeel is dat je CapDosing wascapsules kunt gebruiken voor delicate was.

Een nadeel van het huishoudelijke apparaat is dat PowerWash 2.0 technologie ontbreekt. Dit is een technologie waarmee je jouw wasgoed binnen 49 minuten schoon wast.

Conclusie Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

De Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een uitstekende keuze wanneer je graag milieubewust wilt wassen. Dit kan dankzij het AllWater systeem. Hecht je veel waarde aan snel wassen? Het toestel heeft geen PowerWash 2.0 systeem: onder andere de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 heeft deze functie wel.