Miele WWR 760 WPS wasmachine

In je zoektocht naar een wasmachine aanbieding zijn er heel wat mogelijkheden. Er zijn betaalbare modellen, maar ook wat duurdere machines met uiteenlopende mogelijkheden en functies. Wanneer je graag een goede wasmachine wilt aanschaffen is Miele een van de merken waar je terecht kunt. Onder andere met de Miele WWR 760 WPS investeer je in een goede wasmachine waar je jarenlang van profiteert. Op deze pagina lees je alles over deze wasmachine en bepaal je of dit jouw volgende aankoop wordt. Vergelijk dit model met de andere modellen van Miele of andere merken en maak je keuze!

Miele WWR 760 WPS

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDosDe Miele WWR 760 WPS is een energiezuinige wasmachine van het bekende merk Miele. Het merk staat bekend vanwege de zeer goede kwaliteit en daar kun je ook bij deze wasmachine van profiteren. De wasmachine heeft een ruime trommel voor veel wasgoed en biedt daarnaast verschillende extra’s. Zo heeft de wasmachine TwinDos waarmee je wasmiddel automatisch gedoseerd wordt. Verder is het mogelijk om de Miele WWR 760 WPS op afstand te bedienen via de app. Met energieklasse A behoort deze machine ook tot de energiezuinige modellen.

In de doos

  • Miele WWR 760 WPS
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Miele wasmachine

De installatie van je nieuwe wasmachine kost niet veel tijd. In de doos zit een handleiding waarin staat beschreven welke stappen je moet uitvoeren. De wasmachine moet op een vlakke ondergrond geplaatst worden en in de buurt van de watertoevoer en een geaard stopcontact. Koop de Miele WWR 760 WPS bij een winkel met installatie-service, zodat je zelf niets hoeft te doen.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 68 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 24 

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om deze wasmachine van Miele te bedienen. Met de draaiknop aan de voorzijde selecteer je eenvoudig en snel een programma. Dankzij TwinDos doseer je zelf het wasmiddel en eventueel wasverzachter: je weet zeker dat je niet onnodig teveel gebruikt. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar, waaronder PowerWash, waarmee je jouw wasgoed in 49 minuten wast. Daarnaast kun je zelf DosingCaps toevoegen met speciaal wasmiddel voor delicate stoffen. De Miele WWR 760 WPS is ook met een app te bedienen.

Met de Miele WWR 760 WPS kies je voor een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit, waardoor je zeker bent van een sterke machine die lang meegaat. Toch is het slim om eens in de zoveel tijd het filter te controleren op vuil. Zo weet je zeker dat er geen verstoppingen ontstaan en je wasmachine goed blijft werken. Ook is het slim om de trommel af en toe te controleren en reinigen, om zo nare geurtjes te voorkomen.

Voor- en nadelen

De Miele WWR 760 WPS heeft verschillende voordelen: deze wasmachine is niet alleen zeer energiezuinig, maar ook ruim en stil. Tijdens het centrifugeren is het geluidsniveau slechts 68 dB. De aanwezigheid van TwinDos zorgt daarnaast ook voor extra gemak: je wasgoed blijft langer mooi. Daarnaast kun je met het PowerWash 2.0 programma water en energie besparen: er wordt van bovenaf water op je wasgoed gesproeid.

We kijken hier naar een wasmachine die van de belangrijkste functies en extra’s is voorzien. Iets dat ontbreekt is trommelverlichting: je hebt hierdoor niet altijd even goed zicht wanneer je in het donker iets in de was doet. Daarnaast is de aanschafprijs van deze wasmachine erg hoog.

Conclusie

Met de Miele WWR 760 WPS kies je voor een wasmachine die alles heeft wat je nodig hebt. Op het gebied van energiebesparing, geluidsniveau, ruimte en gebruiksgemak is deze wasmachine dan ook zeker een aanrader. De hoge prijs is een reden om naar een goedkoper model te kijken, bijvoorbeeld de Miele WSA 033 WCS. Een ander goed alternatief zou de Bosch WAXH2M70NL kunnen zijn.