Samsung wasmachines – Innovatief merk aan de top

Iedereen kent Samsung natuurlijk als het merk dat telefoons en telefoon onderdelen produceert en op de markt brengt. Maar ook als het gaat om wasmachines is het goed mogelijk om eens te kijken in het assortiment van Samsung. Het merk is opgericht in 1938 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest bekende bedrijven ter wereld. De huishoudelijke apparaten vallen onder Samsung Electronics, dat weer in verschillende divisies verdeeld kan worden. Zoals je van het merk mag verwachten is een Samsung wasmachine uitgerust met nieuwe technologieën die zorgen voor extra gemak en besparing.

Samsung wasmachines

Samsung wasmachineSamsung is een merk dat altijd streeft naar verbetering en vernieuwing: niet alleen op technisch vlak, maar ook als het gaat om design. Wanneer je de wasmachines van Samsung ziet, valt ook meteen op dat ze er in de kern hetzelfde uitzien als alle andere modellen, maar dat er wel degelijk andere kenmerken zijn. Zo heeft een wasmachine als de Samsung WW80T554AAW een opvallende zwarte rand bij de deur en is de deur van de Samsung WW80T734ABH volledig zwart. Wanneer je op zoek bent naar een wasmachine die er net wat anders uitziet dan normaal, is het zeker een aanrader om eens in het aanbod van Samsung te kijken.

De wasmachines van Samsung zijn verkrijgbaar in twee energieklassen: A en B. DIt betekent dat je hoe dan ook een energiezuinige wasmachine kiest en dit is altijd mooi meegenomen. Met een energiezuinige wasmachine kun je jaarlijks meer dan €200 besparen. Onder andere de Samsung WW90T534AAW is een energiezuinig model, maar is ook uitgerust met andere handige extra’s, zoals een stoomfunctie en automatische wasmiddeldosering. Verder is het mogelijk om een Samsung wasmachine aan te schaffen met het gewenste vulgewicht: er zijn zowel opties met 7 kg als mogelijkheden met een vulgewicht van 10 kg of meer.

Wat zijn de voordelen van Samsung wasmachines?

Wanneer je kiest voor een van de Samsung wasmachines, krijg je te maken met een aantal voordelen. In de eerste plaats beschikt jouw wasmachine standaard over een EcoBubble technologie, wat inhoudt dat er speciaal schuim wordt toegevoegd aan je was, waardoor je ook op lagere temperaturen schone was krijgt. Verder is het een belangrijk voordeel dat een Samsung wasmachine altijd gemakkelijk in gebruik is. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van startuitstel, resttijdindicatie en een kledingbeschermende trommel. Je kunt ook kiezen voor een wasmachine van Samsung waarbij je ervoor kunt kiezen om de was binnen 30 minuten snel op te frissen. Gemak dient de mens bij de wasmachines van Samsung.

Hoe werkt een Samsung wasmachine?

Een wasmachine van Samsung is eenvoudig te bedienen aan de hand van het bedieningspaneel aan de voorzijde. Het scherm en de draaiknop bieden de mogelijkheid om een gewenst programma te kiezen en de wasmachine te laten starten. Wil je dat je machine op een later tijdstip van start gaat? Kies dan voor startuitstel en bepaal wanneer de machine gaat beginnen met het wasprogramma. Zodra je op start drukt komt er een vergrendeling op de klep en wordt het water aangevoerd via de aanvoerslang. Daarna mengt het wasmiddel zich met het water en wordt jouw was goed gecentrifugeerd. Als het wasprogramma ten einde is gekomen, hoor je een geluidssignaal.

Speciale functies van een Samsung wasmachine

Samsung wasmachines zijn uitgerust met een aantal handige functies. Zo kun je onder andere gebruik maken van de EcoBubble technologie. Daarnaast zijn er ook wasmachines van het merk met de QuickDrive functie: hiermee is het mogelijk om een volle trommel extra snel te wassen. Kies voor een machine met de AddWash functie wanneer je verzekerd wilt zijn van extra gemak. Hiermee kun je jouw wasgoed tijdens een programma nog toevoegen. Wil je er zeker van zijn dat je niet onnodig teveel wasmiddel gebruikt? Kies dan voor een Samsung met Autodose-functie.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Er zijn heel wat redenen om de beste wasmachine van Samsung aan te schaffen. Met bijvoorbeeld een Samsung WW80TA049AE of de Samsung WW80T854ABT ben je niet alleen verzekerd van zeer goede kwaliteit en een energiezuinige wasmachine, maar je kunt ook rekenen op heel veel gebruiksgemak. Het is altijd handig om eerst wat aandachtspunten mee te nemen, zodat je zeker weet dat een Samsung wasmachine voor jou de beste keuze is. Kijk naar de functies die jij belangrijk vindt en vergelijk de verschillende modellen op vulgewicht, geluidsniveau en gebruiksgemak. Een wasmachine kan voorzien zijn van heel veel functies, maar wanneer je hier in de praktijk toch niet veel gebruik van zal maken, heb je hier niet zoveel aan.

De belangrijkste gegevens over de Samsung wasmachine in één oogopslag:

  • Wasmachines met opvallend design
  • Zeer energiezuinige modellen verkrijgbaar
  • Keuze uit handige functies voor je wasmachine