Samsung WW80T554AAW wasmachine

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare wasmachine? Betaalbare wasmachines zijn genoeg verkrijgbaar, maar het is wel belangrijk om te weten welke ook genoeg kwaliteit bieden. Je wilt tenslotte een aankoop doen waar je lange tijd gebruik van kunt maken. Een van de wasmachines met een goede prijs-kwaliteitverhouding is de Samsung WW80T554AAW. Hier lees je alle specificaties en ontdek je alle voor- en nadelen van deze Samsung wasmachine. Is deze wasmachine voor jou de juiste keuze? Dat ontdek je hier!

Samsung WW80T554AAW

Samsung WW80T554AAW AddWashDe Samsung WW80T554AAW is een wasmachine uit de Samsung 5000 serie. De wasmachine is geschikt om te gebruiken voor het wasgoed van 2 tot 3 personen, dankzij de vulcapaciteit van 8 kg. De energiezuinigheid van deze wasmachine is met energieklasse B relatief hoog. Deze wasmachine is voorzien van verschillende extra’s, zoals de EcoBubble techniek en het SteamWash Programma. Dankzij AddWash voeg je gemakkelijk tussentijds was toe.

In de doos

  • Samsung WW80T554AAW
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung wasmachine

De installatie van een wasmachine als de Samsung WW80T554AAW staat onder andere beschreven in de meegeleverde handleiding. Ook krijg je de benodigde artikelen meegestuurd: een aanvoer- en afvoerslang. In de handleiding vind je duidelijke uitleg, maar je kunt aanvullend ook instructievideo’s bekijken van Samsung. Je kunt ook kiezen voor een aankoop bij een winkel met installatie-service. Hier zijn vaak wel extra kosten aan verbonden.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 22

Bediening en onderhoud

Je kunt deze wasmachine van Samsung heel gemakkelijk bedienen, onder andere via de app. Je leest informatie af via de app en je kunt van een afstand je wasmachine bedienen. Ben je thuis? Met het bedieningspaneel selecteer je gemakkelijk en snel een van de 22 programma’s. Zo kun je onder andere kiezen voor wasprogramma’s voor sportkleding, delicate stoffen en beddengoed. Dankzij de AddWash opening voeg je tijdens het programma ook nog wasgoed toe. De Samsung WW80T554AAW is voorzien van een startuitstel-functie en resttijdindicator voor extra gemak.

Deze wasmachine heeft een middenklasse bouwkwaliteit en dit betekent dat de levensduur over het algemeen minder is dan een topklasse wasmachine. Met goed onderhoud kun je ervoor zorgen dat je wasmachine langer meegaat. Controleer regelmatig het filter op vuil: zo voorkom je verstoppingen. Ook de trommel controleren en reinigen indien nodig is belangrijk voor een optimale werking en goed wasresultaat.

Voor- en nadelen

De Samsung WW80T554AAW heeft meerdere voordelen. De eerste is de aanwezigheid van EcoBubble: hiermee wordt was hygiënisch gereinigd op lage temperatuur door middel van speciale schuimbellen. Je wast hierdoor een stuk energiezuiniger. Daarnaast is ook het SteamWash programma een voordeel: dit programma verwijdert bacteriën en allergenen met stoom. Heeft de wasmachine dan ook nadelen? Deze wasmachine beschikt niet over QuickDrive voor het sneller wassen van je wasgoed.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een zuinige en betaalbare wasmachine is de Samsung WW80T554AAW zeker een goede optie. Deze wasmachine heeft alle basisfuncties en biedt enkele handige extra’s voor zuinig wassen. Er zijn echter ook wasmachines die nog zuiniger zijn en ook betere bouwkwaliteit hebben. Als alternatief kun je eens naar de Samsung WW90T534AAW kijken.