Samsung WW80T734ABH wasmachine

Wasmachines zijn er verschillende uitvoeringen. Er zijn verschillen op het gebied van prijs en kwaliteit, maar ook als het gaat om functies en gebruiksgemak. Dit kan het lastig maken om te bepalen welke wasmachine voor jou de juiste keuze is. Hier lees je alles over de Samsung WW80T734ABH, een Samsung wasmachine met energieklasse B en een aantrekkelijke prijs. Ontdek alle informatie en maak een vergelijking met de andere modellen binnen deze prijscategorie die je op deze website vindt. Zo bepaal je gemakkelijk welke wasmachine voor jou de beste keuze is.

Samsung WW80T734ABH

Samsung WW80T734ABH QuickDriveDe Samsung WW80T734ABH is een ruime en energiezuinige wasmachine van het merk Samsung. De wasmachine heeft een trommelinhoud van 8 kg en is hiermee geschikt voor kleine en grote wasbeurten van 2 tot 3 personen. Deze wasmachine is voorzien van functies als AutoDose en SteamWash. Met AutoDose wordt je wasmiddel automatisch gedoseerd en SteamWash zorgt voor het verwijderen van bacteriën en allergenen op je wasgoed met stoom. Deze wasmachine is ook voorzien van QuickDrive waarmee je nog sneller je wasgoed reinigt.

In de doos

  • Samsung WW80T734ABH
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung wasmachine

Wil je jouw wasmachine installeren? Plaats de wasmachine op een vlakke ondergrond en in de buurt van watertoevoer en een geaard stopcontact. Daarna kun je aan de slag met de meegeleverde slangen. In de handleiding staat precies aangegeven welke stappen je moet ondernemen om de wasmachine te installeren. Voor nog meer duidelijkheid kun je ook online instructievideo’s bekijken.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 22 

Bediening en onderhoud

De bediening van Samsung wasmachines is gemakkelijk en heb je snel onder de knie. Met het bedieningspaneel aan de voorzijde kies je een van de 22 programma’s. Daarna kun je een extra functie selecteren, zoals de stoomfunctie. Ook voeg je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel toe dankzij AutoDose. Het is ook mogelijk om deze wasmachine via de app te bedienen. Je kunt gemakkelijk informatie aflezen via de app.

Goed onderhoud is belangrijk bij iedere wasmachine. Dit geldt ook voor de Samsung WW80T734ABH. Het voordeel is dat deze machine een topklasse bouwkwaliteit heeft en daardoor lang meegaat. Toch is het belangrijk om onder andere het filter en de trommel te controleren en reinigen indien nodig. Op deze manier blijft je wasmachine naar behoren werken en ben je verzekerd van goede wasresultaten.

Voor- en nadelen

De Samsung WW80T734ABH heeft verschillende voordelen. Zo profiteer je van veel gebruiksgemak, onder andere dankzij QuickDrive: hiermee was je een halve lading binnen een uur. Daarnaast heeft de wasmachine een beladingssensor en een kledingbeschermende trommel. Ook de zelfreinigende wasmiddellade draagt bij aan het gebruiksgemak van de wasmachine.

Wat zijn nadelen van deze wasmachine? Het is goed om te weten dat deze machine niet beschikt over de AddWash deur, waarmee je snel tussentijds nog wat was toevoegt als je dit vergeten bent. De Samsung WW80T554AAW heeft deze functie wel, maar deze wasmachine heeft geen QuickDrive.

Conclusie Samsung WW80T734ABH

Kies voor de Samsung WW80T734ABH wanneer je op zoek bent naar een topklasse wasmachine met handige functies zoals een snelwasprogramma. Ook is deze wasmachine ideaal als je gebruik wilt maken van een handige stoomfunctie.