Samsung WW80T854ABT wasmachine

Een wasmachine is niet meer weg te denken als het gaat om huishoudelijke apparaten. Met het gebruik van een wasmachine zorgen we ervoor dat onze kleding schoon en netjes is. Het is dan ook geen verrassing dat het aanbod van wasmachines enorm is. Op deze website vind je dan ook de productbeschrijvingen en reviews van tientallen wasmachines van uiteenlopende merken. Deze pagina omvat alle informatie over de Samsung WW80T854ABT: een wasmachine van het bekende merk Samsung. Ontdek alle voor- en nadelen en vergelijk ze met andere wasmachines om een weloverwogen keuze te maken.

Samsung WW80T854ABT

Samsung WW80T854ABT QuickDriveDe Samsung WW80T854ABT is een wasmachine uit de 8000 serie van Samsung. De wasmachine is op afstand te bedienen, biedt ruimte voor kleine en grote beladingen van 2 tot 3 personen en heeft energieklasse A. Hiermee ben je in staat om veel geld te besparen op energie gedurende de levensduur van de wasmachine. Deze wasmachine is voorzien van handige functies voor extra gebruiksgemak, waaronder QuickDrive voor sneller wassen en AddWash, voor het tussentijds toevoegen van wasgoed.

In de doos

  • Samsung WW80T854ABT
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung wasmachine

De installatie van je wasmachine stelt niet veel voor: deze kun je dan ook goed zelf uitvoeren. Je krijgt een handleiding en een aan- en afvoerslang meegeleverd bij jouw wasmachine. Deze gebruik je voor de installatie. Plaats de wasmachine op een vlakke ondergrond en in de buurt van een watertoevoer en geaard stopcontact.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 71 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 22

Bediening en onderhoud

De bediening van de Samsung wasmachine is erg gemakkelijk: gebruiksgemak staat dan ook voorop. Met de draaiknop aan de voorzijde kun je een van de 22 programma’s kiezen. Daarna voeg je zelf wasmiddel toe: de machine beschikt niet over AutoDose. Je drukt vervolgens op start of kiest voor startuitstel zodat het programma op een door jouw gewenst tijdstip begint. Kom je er tussendoor achter dat je nog wat sokken vergeten bent? Met de AddWash deur voeg je dit nog gemakkelijk toe. Het apparaat is ook via de app op je smartphone te bedienen.

Een wasmachine is verkrijgbaar in 3 klassen bouwkwaliteit: hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de levensduur en hoe minimaal het onderhoud. Het toestel heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat onderhoud gewenst is om de levensduur van de wasmachine gunstig te beïnvloeden. Controleer en reinig de trommel en het filter om er zo voor te zorgen dat je wasmachine goed blijft werken.

Voor- en nadelen

De Samsung WW80T854ABT heeft als belangrijkste voordeel dat je gebruik kunt maken van QuickDrive: dit programma zorgt ervoor dat je jouw kleding tot 2 keer zo snel wast en ook nog eens zuinig. Daarnaast kun je vergeten wasgoed gemakkelijk en snel toevoegen dankzij de AddWash deur. De aanwezigheid van EcoBubble is ook een groot voordeel: hiermee was je hygiënisch en zuinig op lage temperatuur. Een nadeel van deze wasmachine is dat je geen gebruik kunt maken van AutoDose: je moet dan ook goed opletten dat je niet onnodig teveel wasmiddel toevoegt. Dit komt je kleding niet ten goede.

Conclusie Samsung WW80T854ABT

De Samsung WW80T854ABT is een goede wasmachine die erg gemakkelijk te bedienen is. Je maakt handig gebruik van slimme extra’s zonder dat je hierbij inlevert op zuinigheid. He toestel is dan ook een goede investering. Daarnaast is de Samsung WW90T636ALH ook de moeite waard.