Samsung WW90T534AAW wasmachine

Het vinden van een goede wasmachine kan lastig zijn: het aanbod is enorm en veel modellen lijken op elkaar. Maar heb je een nieuwe wasmachine nodig? Op deze website vind je de productbeschrijvingen van tientallen uitvoeringen en is het mogelijk om een vergelijking te maken op basis van voor- en nadelen, maar ook op basis van de specificaties zoals energieklasse en geluidsniveau. Hier lees je meer over de Samsung WW90T534AAW en is het mogelijk om specificaties, voor- en nadelen te vergelijken met andere wasmachines van Samsung of andere merken. Ontdek je mogelijkheden en schaf gegarandeerd een goede wasmachine aan die helemaal bij jouw voorkeuren aansluit!

Samsung WW90T534AAW

Samsung WW90T534AAW AutodoseDe Samsung WW90T534AAW is een ruime en energiezuinige wasmachine. De Samsung wasmachine biedt ruimte voor de was van 4 personen. Deze machine is voorzien van diverse technologieën, waaronder de AutoDose. Hiermee worden wasmiddel en wasverzachter automatisch gedoseerd. Hierdoor blijft wasgoed langer mooi, omdat je niet onnodig teveel zeep gebruikt. Het is goed mogelijk om deze wasmachine aan je smartphone of tablet te koppelen met SmartThings.

In de doos

  • Samsung WW90T534AAW
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung wasmachine

De installatie van je Samsung WW90T534AAW staat beschreven in de meegeleverde handleiding. Ook krijg je een aanvoerslang en afvoerslang geleverd die je nodig hebt voor de aansluiting aan de watertoevoer. Verder is het belangrijk om de wasmachine te plaatsen op een vlakke ondergrond en in de buurt van een geaard stopcontact. Zo weet je zeker dat je jouw wasmachine optimaal en veilig gaat gebruiken.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om deze Samsung wasmachine te bedienen. Aan de voorzijde bevindt zich een draaiknop waarmee je het gewenste programma kiest. Deze verschijnt in het display aan de rechterkant. Hier kun je ook de temperatuur en het toerental wijzigen. Zodra je een programma hebt gekozen, voeg je het wasmiddel toe en druk je op start. Ook is het mogelijk om voor startuitstel te kiezen, zodat je programma begint op het tijdstip dat jou uitkomt. De Samsung WW90T534AAW bedien je ook gemakkelijk via de app.

Deze wasmachine heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat het belangrijk is om goed onderhoud te verrichten. Controleer niet alleen het filter op vuil, maar zorg ook dat je de trommel reinigt om zo nare geurtjes te voorkomen. De wasmachine heeft een zelfreinigende wasmiddellade: hier hoef je dan ook zelf niet aan te doen.

Voor- en nadelen

De Samsung WW90T534AAW biedt een aantal voordelen. Zo ben je er met AutoDose altijd van verzekerd dat de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter wordt gebruikt. Daarnaast is de wasmachine voorzien van het SteamWash programma: hiermee was je extra hygiënisch en verwijder je bacteriën en allergenen met stoom.

Deze wasmachine heeft ook nadelen. Zo is het niet mogelijk om tussentijds was toe te voegen. Er zijn wel andere Samsung wasmachines die de AddWash deur hebben. Ook beschikt deze wasmachine niet over QuickDrive voor het sneller wassen van je wasgoed.

Conclusie Samsung WW90T534AAW

Op zoek naar een degelijke en betaalbare wasmachine? Dan is de Samsung WW90T534AAW zeker een goede keuze. Je kiest voor een betrouwbaar merk en daarnaast maak je gebruik van verschillende handige extra’s, zoals AutoDose en de bediening via app. Op zoek naar een model van een andere fabrikant? Dan is de Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater misschien wel iets voor jou.