Samsung WW90T636ALH wasmachine

De zoektocht naar een wasmachine kan ervoor zorgen dat je op moeilijkheden stuit. Het aanbod is tenslotte enorm. Het is dan ook belangrijk om te bepalen wat je belangrijk vindt en welke eisen je stelt aan een wasmachine. Op deze manier kom je al een stap dichter bij je volgende aankoop. Hecht je veel waarde aan een energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine? Wellicht is de Samsung WW90T636ALH voor jou dan de beste keuze. Hier lees je alles over dit model: niet alleen de specificaties, maar ook voor- en nadelen.

Samsung WW90T636ALH

Samsung WW90T636ALH AutodoseDe Samsung WW90T636ALH is een energiezuinige wasmachine van het merk Samsung. De wasmachine is geschikt voor huishoudens tot 4 personen dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kg. De wasmachine is niet alleen via de app te bedienen, maar biedt daarnaast ook andere extra’s voor meer gebruiksgemak, zoals de automatische wasmiddeldosering. Deze wasmachine is ook voorzien van EcoBubble, waarmee je wasgoed zuiniger gewassen wordt.

In de doos

  • Samsung WW90T636ALH
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung wasmachine

De installatie van een wasmachine moet goed uitgevoerd worden. Zo maak je meteen optimaal en veilig gebruik van de wasmachine. Je krijgt een handleiding, aanvoer- en afvoerslang meegeleverd: hiermee kun je de installatie goed zelf uitvoeren. Heb je zelf geen tijd? Kijk dan of je de wasmachine kunt kopen bij een winkel met installatie-service. Hier zijn vaak wel extra kosten aan verbonden.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 22 

Bediening en onderhoud

Het is gemakkelijk om deze wasmachine in gebruik te nemen. Met het bedieningspaneel selecteer je snel een van de 22 programma’s. Zo zijn er onder andere programma’s voor babykleding, beddengoed, sportkleding en kleding met vlekken. Kies een programma en druk op start of kiest startuitstel: hierbij selecteer je over hoe lang je programma moet beginnen. Het is ook mogelijk om je wasmachine op afstand met app te bedienen en handige informatie af te lezen, bijvoorbeeld over de resttijd. Wasmiddel hoef je maar eens per maand toe te voegen.

Hoe moet je jouw wasmachine onderhouden? De wasmachine heeft een zelfreinigende wasmiddellade waar je zelf niets meer aan hoeft te doen. Wel is het belangrijk om de trommel en het filter regelmatig te controleren. De Samsung WW90T636ALH heeft een middenklasse bouwkwaliteit: goed onderhoud is belangrijk om zo de levensduur van je wasmachine gunstig te beïnvloeden.

Voor- en nadelen

Welke voordelen biedt deze Samsung wasmachine? Het toestel is voorzien van AutoDose, waarmee je wasmiddel automatisch doseert en je kleding langer mooi blijft. Daarnaast bedien jij jouw wasmachine overal vandaan dankzij de app. Verder is het mogelijk om je was binnen een uur schoon te krijgen dankzij het snelprogramma SuperSpeed. De EcoBubble technologie zorgt voor een extra zuinig verbruik. Een mogelijk nadeel van deze wasmachine is het ontbreken van AddWash: je kunt tussentijds geen was toevoegen.

Conclusie Samsung WW90T636ALH

De Samsung WW90T636ALH is een energiezuinige, stille en gebruiksvriendelijke wasmachine die aan alle belangrijke eisen voldoet. Het is dan ook een uitstekende keuze voor huishoudens tot 4 personen die belang hebben bij een wasmachine met uitgebreide programma’s en handige extra functies. Andere optie bekijken? Check de Samsung WW80TA049AE.