Siemens WM14VKH7NL wasmachine

Een goede wasmachine is geen overbodige luxe: het biedt niet alleen gemak, maar is daarnaast ook een uitstekende investering waar je jarenlang gebruik van kunt maken. Met een ruimer budget is het dan ook goed mogelijk om een goede wasmachine aan te schaffen. Een van de mogelijkheden is de Siemens WM14VKH7NL. Op deze pagina lees je de complete beschrijving, maar ontdek je ook de voor- en nadelen van deze machine. Zo wordt het nog makkelijker om te bepalen wat voor jou de juiste keuze is.

Siemens WM14VKH7NL

Siemens WM14VKH7NL intelligentDosingDe Siemens WM14VKH7NL is een wasmachine van het bekende merk Siemens. De wasmachine heeft een topklasse bouwkwaliteit en is voorzien van heel veel handige extra’s. Het gebruiksgemak uit zich onder andere door de aanwezigheid van zelfreinigende wasmiddellade, trommelverlichting en startuitstel. Ook tussentijds was toevoegen is mogelijk. Het huishoudelijke apparaat heeft een vulcapaciteit van 9 kg en heeft een energieklasse A waardoor je in staat bent veel geld te besparen.

In de doos

  • Siemens WM14VKH7NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Siemens wasmachine

Wil je jouw nieuwe wasmachine zo snel mogelijk in gebruik nemen? Dan moet je deze eerst installeren. Dit doe je door de wasmachine aan te sluiten op de watertoevoer en een geaard stopcontact. Je krijgt de handleiding meegeleverd, maar ook de aan- en afvoerslang. Je kunt daarnaast ook instructievideo’s bekijken over de installatie van een wasmachine.

Specificaties

  • Energieklasse: A
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 70 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

Het gebruik van deze wasmachine van Siemens is erg gemakkelijk en heb je dan ook snel onder de knie. De Siemens WM14VKH7NL heeft een handig bedieningspaneel waarmee je snel een van de 14 programma’s kiest. Zo kun je kiezen voor een speciaal programma voor outdoor- of sportkleding, maar ook voor zijde of gemengde was. Verder is het mogelijk een korte was te selecteren zodat je snel verzekerd bent van schone kleding. Bij deze wasmachine kies je ook voor startuitstel wanneer je wilt dat de wasmachine op een specifiek tijdstip klaar is.

Dit model heeft een topklasse bouwkwaliteit en een zelfreinigende wasmiddellade: dit zijn al twee redenen waarom onderhoud minder nodig is bij deze wasmachine. Toch is het belangrijk om af en toe het filter te controleren: hier kan vuil opstapelen en zorgen dat het water minder goed weggepompt kan worden. Maak ook af en toe de trommel schoon, zodat je zeker weet dat hier geen nare geurtjes ontstaan.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft deze wasmachine? Een belangrijk pluspunt is de aanwezigheid van IntelligentDosing, waarmee je wasmiddel en wasverzachter automatisch gedoseerd worden. Daarnaast is de wasmachine met app te bedienen: van afstand kun je tal van instellingen wijzigen. Ook het snelprogramma is een groot voordeel: een halve belading is binnen 59 minuten schoon.

De Siemens WM14VKH7NL is een luxe uitvoering met veel handige gemakken. Iets dat wellicht ontbreekt is de aanwezigheid van sensoFresh, waarmee muf wasgoed binnen korte tijd opgefrist kan worden. Dit mag je wel verwachten van een wasmachine die zo uitgebreid is.

Conclusie

De Siemens WM14VKH7NL is een topkwaliteit wasmachine die van alle gemakken is voorzien. Wanneer je zoekt naar een model waarmee je veel mogelijkheden hebt is deze wasmachine net als de Siemens WM14UP70NL zeker een aanrader.