Siemens WM6HXF71NL wasmachine

Er zijn waarschijnlijk wel een aantal eisen die jij stelt aan een wasmachine. Hecht je veel waarde aan een ruime vulcapaciteit en een laag geluidsniveau, bijvoorbeeld omdat je de wasmachine in een ruimte naast de slaapkamer plaatst? Een van je mogelijkheden is de Siemens WM6HXF71NL. Hier lees je alles wat je moet weten over deze wasmachine en is het nog makkelijker om te bepalen of deze uitvoering voor jou de beste keuze is. Vergelijk deze productbeschrijving met andere beschrijvingen om zo gegarandeerd de juiste keuze te maken.

Siemens WM6HXF71NL

Siemens WM6HXF71NL sensoFreshDe Siemens WM6HXF71NL is een wasmachine van het merk Siemens. De wasmachine heeft een vulgewicht van 10 kg en is hiermee geschikt voor een huishouden tot 5 personen. Daarnaast heeft de wasmachine energieklasse B en kies je daarmee voor een relatief energiezuinig model. Deze wasmachine is voorzien van verschillende functies waaronder de mogelijkheid om een halve belading in 59 minuten schoon te wassen. Door de aanwezigheid van 14 programma’s is het altijd mogelijk een geschikt programma te vinden voor jouw was.

In de doos

  • Siemens WM6HXF71NL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Siemens wasmachine

De installatie van deze wasmachine is hetzelfde als andere wasmachines. Je dient de Siemens wasmachine op een vlakke ondergrond te plaatsen in de buurt van de watertoevoer en een geaard stopcontact. Op deze manier ben je verzekerd van een goede installatie en kun je jouw wasmachine gaan gebruiken.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau: 72 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bedieningen onderhoud

De bediening van de Siemens wasmachines is eenvoudig. Aan de hand van het bedieningspaneel aan de voorzijde kies je een programma en druk je op start, nadat je het wasmiddel hebt toegevoegd. Kies voor startuitstel wanneer je wilt dat een programma op een later tijdstip van start gaat.

Net als bij alle andere wasmachines is het ook bij de Siemens WM6HXF71NL belangrijk om goed onderhoud te verrichten. Deze wasmachine heeft een zelfreinigende wasmiddellade waardoor je dit zelf niet meer hoeft te doen. Controleer ook altijd het filter en de trommel, zo voorkom je vuil, nare geurtjes en opstoppingen waardoor de wasmachine niet meer naar behoren werkt. Dit apparaat heeft een topklasse bouwkwaliteit en door voldoende onderhoud kun je de levensduur nog meer verlengen.

Voor- en nadelen

De Siemens WM6HXF71NL heeft als voordeel dat je gebruik kunt maken van een snelprogramma. Met de powerSpeed 59’ kun je een halve belading binnen 59 minuten schoon wassen. Dit zorgt ervoor dat jouw was heel snel schoon is. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een koolborstelloze iQdrive motor waarmee je minder last hebt van trillingen en geluid.

Het toestel beschikt niet over automatische wasmiddeldosering, waar veel andere Siemens wasmachines deze functie wel hebben. Deze functie is voordelig, omdat je hiermee niet onnodig teveel wasmiddel gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Ook is het niet mogelijk om deze wasmachine via app te bedienen.

Conclusie Siemens WM6HXF71NL

We kijken hier naar een kwalitatieve wasmachine waar je optimaal gebruik van kunt maken. Deze wasmachine heeft alles dat je nodig hebt om veel was in een keer schoon te maken. Het lage geluidsniveau en de koolborstelloze motor zijn extra voordelen. Wil je een nog uitgebreidere wasmachine? Kijk dan eens naar de Siemens WM14VEH7NL.