Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine

Er zijn verschillende aandachtspunten waar je op kunt letten bij de aankoop van een wasmachine. Een van die zaken is het geluidsniveau. Niemand wil een luidruchtige machine die je wakker houdt of je afleidt van je werkzaamheden. Wanneer je op zoek bent naar een stille wasmachine is de Whirlpool W6X W845WB EE een van je mogelijkheden. Op deze pagina lees je dan ook de complete productbeschrijving van dit model en ontdek je wat de belangrijkste voor- en nadelen zijn.

Whirlpool W6X W845WB EE

Whirlpool W6X W845WB EEDe Whirlpool W6X W845WB EE is een energiezuinige wasmachine met een trommelinhoud van 8 kg. Hiermee is de wasmachine vooral geschikt voor het wasgoed van 2 tot 3 personen. Deze Whirlpool machine heeft een geluidsniveau van slechts 65 dB en is hiermee een van de meest stille machines die op dit moment verkrijgbaar is. Verder biedt de wasmachine verschillende extra programma’s, zoals het Vol 45’ programma waarmee je in 45 minuten een was reinigt. Ook kun je jouw kleding snel opfrissen dankzij het Steam Refresh 20’ programma.

In de doos

  • Whirlpool W6X W845WB EE
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Whirlpool wasmachine

De installatie van deze wasmachine staat volledig uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Hierin kun je dan ook lezen wat je precies moet doen om de wasmachine op een goede en veilige manier in gebruik te kunnen nemen. Het is ook mogelijk om een installateur in te schakelen om deze installatie voor jou uit te voeren.

Specificaties

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 15

Bediening en onderhoud

De bediening van deze Whirlpool wasmachine is eenvoudig. Met de draaiknop selecteer je het gewenste programma en kun je op het scherm nog wijzigingen doorvoeren met betrekking tot de temperatuur. Daarna voeg je wasmiddel en eventueel wasverzachter toe en druk je op start. Met de 6th Sense beladingssensor wordt het wasprogramma aangepast op het soort en de hoeveelheid wasgoed. Deze wasmachine is ook voorzien van startuitstel waarmee je bepaalt hoe laat je wasmachine van start gaat. Op het scherm lees je ook de resttijd van een programma af.

De Whirlpool W6X W845WB EE heeft een basisklasse bouwkwaliteit en dit betekent dat het extra belangrijk is om aandacht te besteden aan het onderhoud. Zo kun je de levensduur van je wasmachine verlengen. Controleer het filter en maak deze indien nodig schoon: zo voorkom je vuil en opstoppingen en kan het water altijd goed weggepompt worden.

Voor- en nadelen

Een voordeel van de Whirlpool W6X W845WB EE is het lage geluidsniveau: je kunt de wasmachine zonder enige problemen naast de slaapkamer of werkkamer plaatsen. Dit komt onder andere door de ZEN Technologie. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van het SteamRefresh programma: hiermee fris je muf wasgoed op en verminder je nare geurtjes.

Een nadeel van deze goede stille wasmachine is het ontbreken van een goede waterbeveiliging: hierdoor zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect. Daarnaast heeft de wasmachine een basisklasse bouwkwaliteit waardoor meer onderhoud vereist is.

Conclusie Whirlpool W6X W845WB EE

Dit model machine is een prima keuze in je zoektocht naar een stille wasmachine. Kijk echter ook naar andere zaken zoals de bouwklasse en de waterbeveiliging. Deze wasmachine heeft net als de Samsung WW80T854ABT wel verschillende handige extra functies waar je gebruik van kunt maken.