Whirlpool wasmachines – Grote naam op de markt

Whirlpool is een bekende naam als het gaat om wasmachines, maar het merk heeft nog meer huishoudelijke apparatuur in het aanbod. Het merk produceert en verkoopt witgoed, waaronder was- en droogmachines, maar ook koelkasten, vaatwassers en meer. Het merk heeft door de jaren heen verschillende andere bekende namen overgenomen, waaronder Bauknecht, KitchenAid en Indesit. Vandaag de dag kun je bij dit merk terecht voor diverse soorten wasmachines in de gemiddelde prijscategorie. Heb je een wat kleiner budget? Dan is het goed mogelijk om bij Whirlpool een wasmachine aan te schaffen die helemaal naar wens is. Ontdek zelf al je mogelijkheden met een Whirlpool wasmachine.

Whirlpool wasmachines

Whirlpool wasmachineGa je kijken naar het aanbod van Whirlpool, dan zul je zien dat je hierin verschillende mogelijkheden hebt. Je hebt verschillende mogelijkheden als het gaat om vulgewicht, energieklasse, geluidsniveau en gebruiksgemak. Dit betekent dat het goed mogelijk is een Whirlpool wasmachine te vinden die aan jouw wensen voldoet. Het merk biedt onder andere wasmachines aan in energieklasse B: de Whirlpool W6X W845WB EE is een wasmachine met 8kg vulgewicht en is hiermee ideaal voor de was van 3 tot 4 personen. En omdat je de keuze hebt uit verschillende wasprogramma’s kun jouw was altijd op de gewenste manier wassen.

De Whirlpool FFBBE 8468 WBV F en de Whirlpool FFS 7458 W EE zijn een van de voordelige wasmachines die is uitgerust met een duurzame koolborstelloze motor: deze motor slijt minder snel en dit betekent dat jouw wasmachine een langere levensduur heeft. Je kunt bij Whirlpool terecht voor tal van verschillende soorten wasmachines, waardoor je gemakkelijk en snel kiest voor de machine die helemaal naar jouw wens is. Bekijk de mogelijkheden bij Whirlpool op het gebied van handige functies: van startuitstel tot beladingssensor.

Wat zijn de voordelen van Whirlpool wasmachines?

Er zitten een aantal voordelen aan wasmachines van Whirlpool. In de eerste plaats zijn de wasmachines van dit merk goed betaalbaar: wanneer je een wat kleiner budget hebt is het zeker mogelijk om bij dit merk een wasmachine aan te schaffen. Daarnaast heb je ook veel mogelijkheden als het gaat om energieklasse, vulgewicht en speciale functies. De Whirlpool wasmachines zijn daarnaast ook voorzien van een gemakkelijke bediening aan de hand van een paneel aan de voorzijde van de machine. Zo kies je snel het gewenste programma en ben je snel verzekerd van schone was.

Hoe werkt een Whirlpool wasmachine?

Een Whirlpool wasmachine zoals bijvoorbeeld de Whirlpool FFS 7438 W EE werkt zeer gemakkelijk en dit is dan ook een van de redenen dat veel mensen kiezen voor een wasmachine van dit merk. Via het bedieningspaneel kies je een gewenst programma en voeg je het wasmiddel en eventueel wasverzachter toe. Daarna druk je op start en hoef je zelf niets meer te doen. Is de wasmachine klaar? Je hoort dan een geluidssignaal. Tijdens het programma kun je op het scherm ook de resttijd zien, waardoor je altijd weet hoelang het nog duurt voordat het wasprogramma klaar is. Wil je alleen even je was opfrissen? Kies dan voor een Whirlpool wasmachine met stoomfunctie: hiermee kun je jouw kleding snel opfrissen en kun je ze gewoon aantrekken.

Speciale functies van een Whirlpool wasmachine

Het is altijd belangrijk om naar de speciale functies van een wasmachine te kijken. Op deze manier weet je zeker dat je profiteert van gebruiksgemak. Wat zijn de speciale functies waarmee de Whirlpool wasmachines zijn uitgerust? Onder andere de Whirlpool W6X W845WB EE is uitgerust met de 6th Sense beladingssensor: deze sensor past het wasprogramma aan op de hoeveelheid was in de trommel, waardoor je nooit onnodig teveel water en energie verbruikt. Ook het SteamFresh programma is een van de speciale functies: dit programma frist muf wasgoed op met stoom en zorgt ervoor dat nare geurtjes verdwijnen. De Whirlpool wasmachines hebben twee soorten stoomfuncties: een functie voor opfrissen met stoom en het een stoomfunctie voor het verminderen van strijkwerk. Onder andere de Whirlpool FFS 7438 W EE is met deze laatste stoomfunctie uitgerust.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ga je een Whirlpool wasmachine aankopen? Dan is het slim om op een aantal zaken te letten. Zo is het goed om te weten dat Whirlpool geen zeer energiezuinige wasmachines in het assortiment heeft. Wanneer je op zoek bent naar een wasmachine waarmee je op jaarbasis veel kunt besparen is het dan ook zeker aan te raden om een vergelijking te doen met wasmachines van andere merken. Het is daarnaast ook slim om te weten dat het geluidsniveau van de meeste Whirlpool wasmachine aan de hoge kant ligt. Alleen de W6X W845WB EE heeft een geluidsniveau van 71 dB of lager.

De belangrijkste gegevens over de Whirlpool wasmachine in één oogopslag:

  • Betaalbare wasmachines met belangrijkste basisfuncties
  • Geen zeer energiezuinige modellen in het assortiment
  • Gebruiksvriendelijke wasmachines