Zanussi ZWFN146TW wasmachine

In je zoektocht naar een kwalitatieve wasmachine kom je heel wat mogelijkheden tegen. Maar hoe zorg je dat je een goede keuze maakt? Hier vind je een productbeschrijving van de Zanussi ZWFN146TW, een wasmachine van het merk Zanussi. Zo krijg je een duidelijk beeld van deze wasmachine en ben je in staat een goede keuze te maken. Lees hier onder andere meer over de specificaties, de voor- en de nadelen van deze wasmachine. Bepaal jouw wensen en ontdek of dit huishoudelijke apparaat hier goed bij past.

Zanussi ZWFN146TW

Zanussi ZWFN146TWDe Zanussi ZWFN146TW is een wasmachine met energieklasse C. Het Italiaanse merk Zanussi is een bekende naam op het gebied van wasmachines en andere huishoudelijke apparaten. Het wasmachine merk staat bekend om de goede kwaliteit en lange levensduur en dit geldt ook voor dit type machine. Dankzij de capaciteit van 10 kg kun je de was van je hele gezin gemakkelijk schoonmaken. De Auto Adjust functie van de wasmachine voorkomt teveel gebruik van energie en water, waardoor je geld gaat besparen.

In de doos

  • Zanussi ZWFN146TW
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Zanussi wasmachine

De Zanussi ZWFN146TW installeren: hoe doe je dat? Het is belangrijk om de meegeleverde handleiding er altijd naast te houden: hier staat duidelijk aangegeven wat je moet doen. De installatie van de wasmachine gaat vooral om het vinden van een goede ruimte en een stevige ondergrond. Daarnaast moet de wasmachine geplaatst worden in de buurt van een geaard stopcontact en de watertoevoer. Controleer van tevoren of het bedrijf waar je de wasmachine koopt installatie-service verleent.

Specificaties

  • Energieklasse: C
  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau: 76 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 14

Bediening en onderhoud

Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel aan de voorzijde van de machine. Met de draaiknop kies je het gewenste programma en op het scherm kun je zien staan hoe lang een programma nog duurt. Ook is het hier mogelijk om voor startuitstel te kiezen: je bepaalt dan zelf wanneer een programma van start gaat.

Het onderhoud van deze wasmachine van Zanussi hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. De Zanussi ZWFN146TW beschikt al over een AutoClean filter: het filter reinigt zichzelf en dit betekent dat jij dit niet meer hoeft te doen. Op deze manier ben je verzekerd van een gemakkelijk onderhoud. Wel is het belangrijk om de trommel af en toe te controleren en te reinigen, evenals het rubber bij de klep. Zo voorkom je dat je was vies uit de wasmachine komt.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft de Zanussi ZWFN146TW? Deze wasmachine is voorzien van de AutoAdjust functie: sensoren passen het energieverbruik en de hoeveelheid water aan. Zo verbruik je nooit onnodig teveel en is het goed mogelijk om geld te besparen. Verder heeft de wasmachine 14 wasprogramma’s waaronder korte programma’s die het mogelijk maken om jouw was snel te reinigen. Met de handige FlexiTime knop versnel je jouw wasprogramma.

Het toestel heeft ook nadelen: zo heeft de wasmachine geen zelfreinigende trommel en moet je deze nog wel regelmatig schoonmaken om de levensduur van je wasmachine te verlengen. Verder is deze wasmachine niet het meest energiezuinige model: er zijn modellen met een hogere energieklasse waarmee je nog meer kunt besparen.

Conclusie Zanussi ZWFN146TW

De Zanussi ZWFN146TW is de ideale keuze in je zoektocht naar een betaalbare wasmachine met een grote capaciteit. Daarnaast bieden de handige programma’s ook veel extra gemak en kun je onder andere wasprogramma’s versnellen. Voor grotere huishoudens is dit model net als Zanussi ZWFN843TW zeker een aanrader.