Zanussi ZWFN763CW wasmachine

Een kwalitatieve wasmachine vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Het is vooral belangrijk om te ontdekken welke eisen jij aan een wasmachine stelt en welke modellen hieraan voldoen. Op deze pagina lees je een uitgebreide productbeschrijving van de Zanussi ZWFN763CW, inclusief voor- en nadelen. Zo wordt het nog makkelijker om een goede wasmachine aan te schaffen die aan al jouw wensen voldoet. Ontdek hier alle informatie over deze Zanussi wasmachine: dit kun je meenemen in het maken van een weloverwogen keuze.

Zanussi ZWFN763CW

Zanussi ZWFN763CWDe Zanussi ZWFN763CW is een degelijke wasmachine van het merk Zanussi dat is voorzien van een aantal slimme programma’s, zoals EasyWash en CleanBoost. Hiermee is het mogelijk jouw was snel en hygiënisch schoon te krijgen. Met dit model is het mogelijk de was van 1 persoon te wassen. De wasmachine heeft energieklasse en is hierdoor niet het meest energiezuinige model dat vandaag de dag beschikbaar is.

In de doos

  • Zanussi ZWFN763CW
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Zanussi wasmachine

Gebruik gaan maken van de Zanussi ZWFN763CW kan meteen nadat de wasmachine is geïnstalleerd. Het installeren doe je middels de handleiding: hierin staat duidelijk aangegeven welke stappen je moet ondernemen. Plaats de wasmachine op een stevige ondergrond en in de buurt van een watertoevoer en een geaard stopcontact. Zo kun je de wasmachine goed en snel installeren. Je kunt ook een expert inschakelen voor de installatie van je wasmachine.

Specificaties

  • Energieklasse: D
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 78 dB
  • Toerental 1600 rpm:
  • Aantal wasprogramma’s: 15 

Bediening en onderhoud

Wasmachines van Zanussi staan bekend om het gebruiksgemak. Het is dan ook erg gemakkelijk om de Zanussi ZWFN763CW te bedienen. Aan de voorzijde zit een draaiknop waarmee je gemakkelijk het gewenste programma kiest. Aan de rechterzijde zit een LCD-scherm met verschillende opties om uit te kiezen. Zo is het onder andere mogelijk om de start van een programma uit te stellen.

Een wasmachine goed onderhouden is belangrijk: dit geldt ook voor de Zanussi ZWFN763CW. Door de trommel met enige regelmaat te controleren en te voorzien van een reiniging, houdt je de wasmachine in de beste staat. Het filter van deze wasmachine hoef je niet te reinigen: dit gebeurt automatisch. Je bent daardoor verzekerd van extra gemak. Goed onderhoud zorgt ervoor dat je langer gebruik kunt maken van je wasmachine.

Voor- en nadelen

De Zanussi ZWFN763CW is een wasmachine met veel handige programma’s. Met het EasyWash programma kun je een halfvolle trommel in 60 minuten wassen. Daarnaast kun je voor je beddengoed gebruik maken van het CleanBoost programma: deze voegt stoom toe aan het einde voor extra grondige reiniging. Verder is de aanwezigheid van het AutoClean filter een groot voordeel: dit scheelt je veel onderhoud.

Een nadeel van het toestel is de kleine inhoud: deze wasmachine is dan ook geschikt voor de was van 1 persoon. Daarnaast maakt de wasmachine tijdens het centrifugeren veel herrie: het geluidsniveau is dan 78 dB. Dit kan voor de nodige hinder zorgen, vooral als de wasmachine in de buurt staat van de woon- of slaapkamer.

Conclusie Zanussi ZWFN763CW

Met de Zanussi ZWFN763CW kies je voor een degelijke wasmachine die van de belangrijkste functies is voorzien. Dankzij de aanwezigheid van handige programma’s kun je tijd besparen en ben je verzekerd van schone was. Wanneer je het belangrijk vindt om een energiezuinig model aan te schaffen is dit model wellicht een minder goede keuze. Een andere optie kan de Zanussi ZWFN946CW zijn.