Zanussi ZWFN8660W wasmachine

Is het tijd voor een nieuwe wasmachine? Een goede wasmachine vinden is niet altijd een makkelijke taak. Zo zijn er veel zaken waar je op moet letten, maar is het ook belangrijk om te weten wat je eigen wensen zijn. Op deze website vind je de productbeschrijvingen van tientallen wasmachines en is het een stuk makkelijker om een goede keuze te maken. Deze pagina omvat alle informatie over de Zanussi ZWFN8660W.

Zanussi ZWFN8660W

Zanussi ZWFN8660WDe Zanussi ZWFN8660W is een wasmachine van het Italiaanse merk Zanussi. De wasmachine heeft een capaciteit van 8 kg en daardoor geschikt voor de was van 2 tot 3 personen. De wasmachine heeft een groot display waar onder andere informatie over de resttijd op staat vermeldt. Verder kies je voor een relatief duurzaam model wasmachine met energieklasse C. Het is dan ook goed mogelijk om op jaarbasis geld te besparen met deze wasmachine.

In de doos

  • Zanussi ZWFN8660W
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Zanussi wasmachine

Een goede installatie van je wasmachine is belangrijk en dat is ook het geval bij de Zanussi ZWFN8660W. De meegeleverde handleiding omvat alle informatie over het installeren van deze wasmachine. Wil je dit liever aan professionals overlaten? Kies dan voor de aankoop bij een winkel of bedrijf dat de installatie-service aanbiedt. Zo weet je zeker dat je wasmachine op de juiste manier wordt geïnstalleerd en kost dit je zelf geen tijd.

Specificaties

  • Energieklasse: C
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 75 dB
  • Toerental: 1600 rpm
  • Aantal wasprogramma’s:

Bediening en onderhoud

Hoe moet je de Zanussi ZWFN8660W bedienen? Met de draaiknop aan de voorzijde kun je snel het gewenste programma kiezen. Op de display aan de rechterkant kies je het aantal graden en kun je ook zien hoelang een programma duurt. Ook is het mogelijk om hier de startuitstel-functie te kiezen, waarmee je instelt over hoeveel uur een programma van start gaat.

Wil je deze Zanussi wasmachine zo lang mogelijk kunnen gebruiken? Dan is het zeker aan te raden om regelmatig onderhoud te verrichten. Deze wasmachine heeft AutoClean filter waarmee je zelf geen onderhoud hoeft uit te voeren aan het filter. Daarnaast is het slim om regelmatig de trommel te reinigen. Zo verleng je de levensduur van je wasmachine en zorg je ook altijd voor schone was.

Voor- en nadelen

Een voordeel van deze wasmachine is het gebruiksgemak: dankzij de vele programma’s ben je altijd in staat om een passend programma te kiezen voor je wasgoed. Daarnaast maak je gebruik van handige extra’s zoals het CleanBoost programma waarmee je aan het einde van het programma stoom toevoegt aan de was waardoor het extra schoon wordt.

De Zanussi ZWFN8660W is niet de meest energiezuinige wasmachine die momenteel verkrijgbaar is. Wanneer je hier veel waarde aan hecht is deze wasmachine wellicht niet de beste keuze. Daarnaast is het goed om te weten dat de wasmachine tijdens het centrifugeren wat meer geluid produceert. Dit kan hinder veroorzaken.

Conclusie Zanussi ZWFN8660W

Een wasmachine als deze is voorzien van de belangrijkste basisfuncties en biedt daarnaast tal van extra’s zoals korte programma’s en manieren om jouw was extra goed te reinigen. Het model is de perfecte keuze voor kleine huishoudens die een betaalbare en betrouwbare wasmachine zoeken. Ook de Zanussi ZWFN146TW is een vergelijking waard!