Zanussi ZWFN946CW wasmachine

Een goede wasmachine in huis is belangrijk: je zorgt er hiermee voor dat jouw wasgoed altijd schoon is. Maar hoe zorg je ervoor dat je een kwalitatief model kiest? Er zijn heel veel verschillende wasmachines verkrijgbaar, waardoor het lastig is een goede keuze te maken. Een van je mogelijkheden is de Zanussi ZWFN946CW Hier lees je alle informatie over deze wasmachine waardoor het makkelijk is om een goede keuze te maken.

Zanussi ZWFN946CW

Zanussi ZWFN946CWDe Zanussi ZWFN946CW is een wasmachine van het merk Zanussi. Dit merk staat bekend om de degelijke en betaalbare wasmachines die van de belangrijkste functies zijn voorzien. Deze wasmachine heeft een middenklasse bouwkwaliteit en is daarnaast voorzien van een goede waterbeveiliging. Doordat de wasmachine energieklasse C heeft kun je per jaar een klein bedrag besparen ten opzichte van minder energiezuinige modellen.

In de doos

  • Zanussi ZWFN946CW
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Zanussi wasmachine

Wil je de Zanussi ZWFN946CW wasmachine installeren? Dan kun je dit doen aan de hand van de meegeleverde handleiding en slangen. Deze gebruik je voor het afsluiten van de wasmachine op de watertoevoer. Ook moet de wasmachine in de buurt van een geaard stopcontact staan. Je kunt de wasmachine ook laten installeren door een professional: er zijn winkels en bedrijven die installatie-service bieden bij de aankoop van een wasmachine. Controleer dit voordat je een aankoop doet.

Specificaties

  • Energieklasse: C
  • Vulgewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 76 dB
  • Toerental: 1400 rpm
  • Aantal wasprogramma’s: 15 

Bediening en onderhoud

Het is betrekkelijk eenvoudig om deze wasmachine van Zanussi te bedienen. Aan de voorzijde zit een bedieningspaneel die bestaat uit een scherm en een knop: hiermee kies je het gewenste programma en druk je op start. Deze wasmachine is voorzien van een startuitstel-functie waarmee je zelf bepaalt wanneer een programma van start gaat. Deze wasmachine heeft ook een stoomfunctie: kies dan voor het CleanBoost programma.

De Zanussi ZWFN946CW moet goed onderhouden worden: de bouwkwaliteit is middenklasse en dit betekent dat je met goed  wasmachine onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Zorg er onder andere voor dat je het filter met enige regelmaat controleert op viezigheid. Een schoon filter zorgt ervoor dat water goed weggepompt kan worden. Ook is het aan te raden om af en toe het rubber schoon te maken. Zo weet je zeker dat jouw was altijd goed schoon wordt.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Zanussi ZWFN946CW is dat je kiest voor een wasmachine met tal van handige functies. Zo kun je kiezen voor een EasyWash programma waarmee je een halfvolle trommel al in een uur reinigt. Daarnaast was je extra hygiënisch met het CleanBoost programma: deze voegt stoom toe aan het einde van het programma, waardoor jouw was extra schoon wordt.

Een nadeel van dit model is dat deze wasmachine niet is voorzien van automatische wasmiddeldosering. je moet er zelf goed opletten dat je niet teveel wasmiddel toevoegt aan de machine.

Conclusie Zanussi ZWFN946CW

De Zanussi ZWFN946CW is een uitstekende wasmachine wanneer je op zoek bent naar een model dat niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is, maar dat ook zorgt voor een zeer schone was dankzij de speciale hygiëne programma’s. Andere optie? Zanussi ZWFN743CW.